Lusern
Nattcrème
Zooma produkten
yves rocher

KONSTATERAD EFFEKTIVITET

Utjämnad hudstruktur: 92%

*Belåtenhet i procent. 26 kvinnor efter 1 månads användning.
yvesrocher
EN HUDVÅRD SOM TAR HÄNSYN TILL NATUREN
Yves Rochers forskning har lett till att extrakt av ekologiska lusernfrön har valts ut för att motverka framträdande tecken på åldrande. Detta effektiva aktiva ämne mot ålderstecken innehåller en hög halt av mono- och oligosackarider. De återskapar hudens kollagen* och gör huden som ung på nytt: den förnyas och får skydd och lyster.(*Tester in vitro)
• Naturlig formula till mer än 98 %.
• Formulan innehåller upp till 85 % ekologiska vegetabiliska extrakt. Innehåller inte extrakt med ursprung från petrokemi, silikon, paraben eller syntetiskt färgämne.

Formulans hemlighet: Extrakt av ekologisk lusern återskapar hudens kollagen och har en trippel anti-age effekt: huden slätas ut, skyddas och får ny lyster.
Lifting Bio

Nattcrème

Anti-Wrinkle Night Care

Välj en hudvård som tar hänsyn till naturen samtidigt som den ger klara, synbara anti-age-resultat. Extrakt av ekologisk lusern återskapar hudens kollagen och har en trippel anti-age effekt: huden slätas ut, skyddas och får ny lyster.

I denna aktivt vårdande, milda nattcrème finns ett kraftpaket av ekologiskt odlade ingredienser som har en synligt utslätande effekt på ålderstecken. Under natten arbetar crèmen med att i överhuden stärka hudcellernas förmåga att hålla samman, vilket ger ökad spänst och ett ungdomligare utseende. Den behagliga, skonsamma formulan är naturlig till mer än 98 %. Vakna med en mjuk, fräsch hud som känns starkare och mer lysterfylld!

Produktens +: Certifierat av ECOCERT – ett miljövänligt val som innebär mindre och miljövänligare förpackningsmaterial, tryckt med vegetabilisk färg, samt koldioxidkompensation som en del av kampen mot den globala uppvärmningen.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung:
Extrakt av lusern, sötmandelolja, hasselnötsolja, sheasmör, kakaosmör och extrakt av blomsterkrasse.
98.8 % av de totala ingredienserna har naturligt ursprung.
43.5 % av de totala ingredienserna kommer från ekologiska odlingar.
100% naturligt doftämne

Användningsråd: Den lätta konsistensen tas snabbt upp av huden. Applicera en hasselnötstor klick av crèmen i ansiktet, varje kväll.

Ekologiskt certifierat. Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT referenssystem som finns tillgängligt på: http://cosmetics.ecocert.com
picto-maxPercentSavedExceeded
79,00kr Ordinarie pris
169,00kr
image-80228

REF : 80228
:
Finns i lager
Burk: 50 ml pris per 1 l:  1 580,00kr