Må bra
Fotcrème
Zooma produkten
INGREDIENSER
Ingredienser med vegetabiliskt ursprung från ekologiska odlingar: ekologisk eterisk lavendelolja, ekologiskt lavendelvatten, sheasmör, macadamiaolja, avokadoolja, kopraolja, illipesmör.
yvesrocher
Ekologisk lavendel
Lavendeln är sedan länge känd för sina avslappnande och renande egenskaper. Lavendelstråna ångdestilleras direkt efter att de har plockats för att utvinna de aktiva ämnen som utgör grunden för vår ekologiska eteriska lavendelolja.

KONSTATERAD EFFEKTIVITET
96%* upplevde att crèmen gav varaktig näring åt fötterna. * Test på 25 personer, daglig användning under 3 veckor.
Botanical Expertise - Feet

Fotkräm - Närande

Nourishing Foot Cream

Den här lena crèmen ger intensiv vård och näring åt torra fötter. Macadamiaolja mjukar upp fötterna och håller dem smidiga och behagliga, medan den ekologiska lavendeloljan lugnar och ökar känslan av välbefinnande.
Testad under kontroll av hudläkare.

Lavendeln som Yves Rocher använder kommer från ekologiska odlingar vid familjeägda verksamheter i Provence. Den eteriska oljan finns i foderbladen och inte kronbladen så när kronbladen börjar vissna är det dags för skörd. Lavendeln skördas vanligtvis maskinellt i slutet av juni till början av juli, under en tre- till fyraveckorsperiod. Därefter minskar halten av eterisk olja. Lavendel är en perenn vilket innebär att den återkommer år efter år. De blir produktiva först efter två till tre år, och ger som mest skörd två år senare innan den långsamt avtar. Jordlotterna förstörs då och växelbruk införs för att jorden ska återhämta sig.
picto-best se_discussed_in_press
79,00kr
image-03888

REF : 03888
:
Finns i lager
Tub: 50 ml pris per 1 l:  1 580,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ