Fuktgivande handcrème
Zooma produkten
arnica
Arnica
När vi för många år sedan lanserade vår storsäljande handvårdsserie använde vi medicinalväxten Arnica montana från Schwarzwald-skogen i Tyskland. Då den sedan blev mer och mer sällsynt gick vi 1995 istället över till att använda Arnica chamissonis som odlas på våra ekologiska odlingar i La Gacilly. Denna vackra blomma har visat sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
Botanical Expertise - Body

Handkräm - Långvarig fukt, Arnica, 75 ml

Long-Lasting Moisturizing Hand Cream

Precis som ansiktet behöver händerna daglig fukt, vård och skydd. Denna kräm ger en omedelbar återfuktande effekt som dessutom varar länge. Tack vare ekologisk arnica får händerna dessutom ett bra dagligt skydd mot yttre angrepp. Använd gärna varje dag.

Vi odlar Arnica chamissonis på ekologiska odlingar i La Gacilly, Bretagne, där varumärket Yves Rocher en gång skapades. Arnica planteras i april och skördas i slutet av juni och torkas därefter direkt enligt en speciell metod som gör det möjligt att bevara växtens alla naturliga egenskaper.Varför just arnica chamissonis? Arnica montana, som härstammar från alpängarna i Schwarzwald, är en vanligt använd art men är en utrotningshotad medicinalväxt. För att värna om den började Yves Rocher 1983 att experimentera med en odling av en sort med liknande egenskaper, Arnica chamissonis. 1995 gick vi helt över till att använda den istället då den visade sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
picto-best
39,00kr
image-55124

REF : 55124
:
Finns i lager
Tub: 75 ml pris per 1 l:  520,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ