Njuta
Kroppscrème -  Orange Blossom - Lavender - Petitgrain
Zooma produkten
Les Plaisirs Nature

Kroppskräm - Apelsinblomma, lavendel, pomerans

Silky Body Balm - Orange Blossom - Lavender - Petitgrain

Denna härligt fylliga kroppscrème är berikad med närande sheasmör. Huden blir mjuk, smidig och lätt parfymerad med den avslappnande doften av apelsinblomma, lavendel och pomerans.

Innehåller mer än 96 % ingredienser med naturligt ursprung.
Burken innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.

Ett urval av eteriska oljor med erkänt lugnande och välgörande verkan – lavendel, pomerans och apelsinblomma – blir till en avslappningsritual för de speciella tillfällen då du vill ta hand om d

Lavendeln som Yves Rocher använder kommer från ekologiska odlingar vid familjeägda verksamheter i Provence. Den eteriska oljan finns i foderbladen och inte kronbladen så när kronbladen börjar vissna är det dags för skörd. Lavendeln skördas vanligtvis maskinellt i slutet av juni till början av juli, under en tre- till fyraveckorsperiod. Därefter minskar halten av eterisk olja. Lavendel är en perenn vilket innebär att den återkommer år efter år. De blir produktiva först efter två till tre år, och ger som mest skörd två år senare innan den långsamt avtar. Jordlotterna förstörs då och växelbruk införs för att jorden ska återhämta sig.
159,00kr
image-34160

REF : 34160

Burk: 150 ml pris per 1 l:  1 060,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ