Må bra
Fotgel
Zooma produkten
yvesrocher
ETERISK LAVENDELOLJA
Lavendeln är sedan länge känd för sina avslappnande och renande egenskaper. Lavendelstråna ångdestilleras direkt efter att de har plockats för att utvinna de aktiva ämnen som utgör grunden för vår ekologiska eteriska lavendelolja.

Formulans hemlighet:
- ekologisk, eterisk lavendelolja mjukar upp fötterna
- eterisk pepparmyntolja som verkar uppfriskande
yvesrocher
Botanical Expertise - Feet

Fotgel - Kylande mot svullnad

Anti-Fatigue Iced Gel

Trötta, varma fötter och tunga ben? Den här gelén svalkar, lindrar och piggar upp på ett ögonblick. Förutom den avslappnande ekologiska lavendeloljan ingår även pepparmyntolja som verkar uppfriskande och lätt kylande. Perfekt för dig som står och går mycket!
Testad under kontroll av hudläkare. Parabenfri.

Produktens +: Den omedelbart svalkande effekten.

89 % upplevde en hållbar uppfriskande effekt. (Test på 27 personer, användning 2 ggr/dag under 3 veckor)

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung från ekologiska odlingar: ekologisk eterisk lavendelolja, ekologiskt lavendelvatten, eterisk pepparmyntolja, extrakt av ginseng, mentol.

Lavendeln som Yves Rocher använder kommer från ekologiska odlingar vid familjeägda verksamheter i Provence. Den eteriska oljan finns i foderbladen och inte kronbladen så när kronbladen börjar vissna är det dags för skörd. Lavendeln skördas vanligtvis maskinellt i slutet av juni till början av juli, under en tre- till fyraveckorsperiod. Därefter minskar halten av eterisk olja. Lavendel är en perenn vilket innebär att den återkommer år efter år. De blir produktiva först efter två till tre år, och ger som mest skörd två år senare innan den långsamt avtar. Jordlotterna förstörs då och växelbruk införs för att jorden ska återhämta sig.
79,00kr
image-02068

REF : 02068
:
Finns i lager
Tub: 50 ml pris per 1 l:  1 580,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ