Må bra
Kroppslotion
Zooma produkten
aloe
Genialiteten i Aloe vera: Anpassning.
För att överleva i en torr miljö har denna växt utvecklat en strategi som gör att den kan lagra en stor mängd vatten i sina fylliga blad. Detta är möjligt tack vare den speciella strukturen på cellerna mitt inne i bladen och molekyler som binder vatten i dess vegetabiliska vävnad i form av gel. Det är denna egenskap vi använder i våra produkter för att ge huden fukt och göra den smidig igen.

Huden blir omedelbart återfuktad för 91 % av kvinnorna*
*Belåtenhetstest på 107 kvinnor under 10 dagar med applicering varje dag.
ANVÄNDNINGSRÅD
Applicera varje dag på hela kroppen.
Botanical Expertise - Body

Kroppslotion - Fuktgivande, normal hud, Aloe vera, 200 ml

Moisturizing Lotion

Härligt lätt och behaglig lotion med Aloe vera som ger ordentligt med fukt. Torr hud blir snabbt återfuktad och smidig igen. För bästa resultat smörj in både morgon och kväll.

Regionen Tamaulipas ligger i östra Mexiko vid Mexikanska Golfen. Dess torra till halvtorra klimat och de stora slätterna längs kusten skapar en idealisk miljö. Här odlas den Aloe vera som Yves Rocher använder, på ekologiska odlingar. Skörden sker för hand under hela året, och endast de yttre bladen plockas. Plockarna ser till att systematiskt lämna ungefär femton blad i mitten för att säkra plantans fortlevnad. Efter cirka tre månader har det återbildats fyra till fem nya blad. När man utvunnit gelen inuti bladen kastar man inte resten av bladen utan komposterar dem så de kan bli näring till nya plantor.
119,00kr
image-61778

REF : 61778
:
Finns i lager
Tub: 200 ml pris per 1 l:  595,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ