Du kan även prova...
Läppbalsam - Vanilj
Mer info
25,00kr

REF : 02092
:
pris per 1 kg: 5 208,33kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Hand- och nagelcrème
Zooma produkten
arnica
Arnica
När vi för många år sedan lanserade vår storsäljande handvårdsserie använde vi medicinalväxten Arnica montana från Schwarzwald-skogen i Tyskland. Då den sedan blev mer och mer sällsynt gick vi 1995 istället över till att använda Arnica chamissonis som odlas på våra ekologiska odlingar i La Gacilly. Denna vackra blomma har visat sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
Pur Arnica

Handkräm - Även för nagelband, fuktgivande, Arnica, 75 ml

2 in 1 Beautifying Hand and Nail Cream

En handcrème som inte bara ger fukt, skydd och smidighet till händerna utan skyddar även dina naglar. Massera in crèmen varje dag – gärna extra noggrant kring naglarna – och upplev själv hur huden blir märkbart slätare och vackrare.

Vi odlar Arnica chamissonis på ekologiska odlingar i La Gacilly, Bretagne, där varumärket Yves Rocher en gång skapades. Arnica planteras i april och skördas i slutet av juni och torkas därefter direkt enligt en speciell metod som gör det möjligt att bevara växtens alla naturliga egenskaper.Varför just arnica chamissonis? Arnica montana, som härstammar från alpängarna i Schwarzwald, är en vanligt använd art men är en utrotningshotad medicinalväxt. För att värna om den började Yves Rocher 1983 att experimentera med en odling av en sort med liknande egenskaper, Arnica chamissonis. 1995 gick vi helt över till att använda den istället då den visade sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
picto-best
69,00kr
image-56761

REF : 56761

Tub: 75 ml pris per 1 l:  920,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ