Du kan även prova...
Läppbalsam - Vanilj
Mer info
25,00kr

REF : 02092
:
pris per 1 kg: 5 208,33kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Närande handcrème
Zooma produkten
arnica
Arnica
När vi för många år sedan lanserade vår storsäljande handvårdsserie använde vi medicinalväxten Arnica montana från Schwarzwald-skogen i Tyskland. Då den sedan blev mer och mer sällsynt gick vi 1995 istället över till att använda Arnica chamissonis som odlas på våra ekologiska odlingar i La Gacilly. Denna vackra blomma har visat sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
Pur Arnica

Handkräm - Närande, torra händer, Arnica, 75 ml

Ultra Nourishing Hand Cream

Torra, stramande händer gör ingen glad! Denna fylliga kräm ger intensiv näring och riklig fukt åt de torraste av händer, som känns mjuka, lugna och behagliga igen. Applicera så ofta du vill genom att massera försiktigt till crèmen absorberats.

Vi odlar Arnica chamissonis på ekologiska odlingar i La Gacilly, Bretagne, där varumärket Yves Rocher en gång skapades. Arnica planteras i april och skördas i slutet av juni och torkas därefter direkt enligt en speciell metod som gör det möjligt att bevara växtens alla naturliga egenskaper.Varför just arnica chamissonis? Arnica montana, som härstammar från alpängarna i Schwarzwald, är en vanligt använd art men är en utrotningshotad medicinalväxt. För att värna om den började Yves Rocher 1983 att experimentera med en odling av en sort med liknande egenskaper, Arnica chamissonis. 1995 gick vi helt över till att använda den istället då den visade sig ha mycket bra skyddande egenskaper mot yttre påfrestningar.
picto--13%
69,00kr Ordinarie pris
79,00kr
image-58566

REF : 58566

Tub: 75 ml pris per 1 l:  920,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ