Kosttillskott
Kosttillskott
Kosttillskott
Zooma produkten
yves rocher
INGREDIENSER
Fyllnadsmedel: cellulosapulver, kalciumfosfat; malto-dextrin; torkat extrakt av grönt te (Camellia sinensis L.), torkat extrakt av grönt kaffe (Coffea arabica L.); torkat extrakt av yerba mate (Ilex paraguariensis StHI); ytbe-handlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, cellulosa-pulver, fettsyror; niacin; torkat extrakt av guaranafrön (Paullinia cupana Kunth); klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror; kromklorid(veteprotein-hydrolysat); färgämnen: kopparkomplex av klorofyller och klorfylliner; kopparglukonat.
Aktiva ämnen

- Blad av grönt te har länge använts för sina figurformande egenskaper och har särskilt valts ut för sin förmåga att motverka lagringen av fett.
- Yerba mate kommer ursprungligen från Sydamerika och anses vara en välgörande växt som har en figurformande effekt på figuren.
- Guaranan bevarade länge sin hemlighet långt inne i Amazonas regnskog. Det är i fröets innanmäte de välgörande krafterna finns gömda.

78%* av kvinnorna är belåtna med kombinationen kosttillskott + kosmetisk produkt

*Användartest på 41 kvinnor efter daglig användning i 28 dagar.
Santé Naturelle

Kosttillskott - Slimming

Defiligne Triple Action Slimming

ONLINE EXCLUSIVE

Mage, lår, rumpa, midja, armar... Vi är alla olika, och vi lagrar fett på olika sätt. Laboratoriet Santé Naturelle YVES ROCHER är specialister på kosttillskott och har använt sin samlade expertis för att ta fram en produkt som hjälper dig att hitta formen och förfina figuren, oavsett kroppsform. I formulan ingår 3 figurformande aktiva ämnen som kompletterar varandra med sina effekter: - FETTFÖRBRÄNNING: Guaranafrön bidrar till lipidämnesomsättningen. - NEDBRYTNING: Blad av grönt te hjälper till att motverka lagringen av fett. - FIGURFORMNING: Extrakt av yerba mate har en figurformande effekt på hela kroppen.

ANVÄNDNING:
2 tabletter per dag med ett glas vatten, helst på morgonen. Innehåller koffein. Rekommenderas inte till barn och gravida. (Koffein: 41 mg per daglig rekommenderad portion). Överskrid inte rekommenderat dagligt intag. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost. Det är viktigt att hålla en hälsosam livsstil. Förvaras torrt, svalt, mörkt och utom räckhåll för små barn.
En ask räcker i 30 dagar.
Ask 60 tabletter.

Innehåll för 2 tabletter /% av DRI:
Niacin (mg NE) 18 / 112%
Koppar (μg) 150 / 15%
Krom (μg) 20 / 50%
Extrakt av Guarana (=torkad planta) (mg) 200
Extrakt av Grönt te (=torkad planta) (mg) 360
Extrakt av Yerba mate (=torkad planta) (mg) 400
Extrakt av Grönt kaffe (=torkad planta) (mg) 600
*DRI: Dagligt Referensintag
Nettovikt: 29 g.
picto-new
199,00kr
image-02381

REF : 02381
:
Finns i lager

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ