Ögoncrème
Zooma produkten
Vegetabilisk nektar från blomknoppar
Anti-Age Global

Ögonkräm för en piggare blick, mot alla ålderstecken, 15 ml

The Anti-Aging Illuminating Eye Care

Ögonkräm med gel-konsistens. Rynkor reduceras omedelbart. För en pigg och ungdomlig blick

Applicering: Applicera ögonkrämen kring ögonkonturen genom att försiktigt rulla applikatorn inifrån ögonvrån och ut. Avsluta med att trycka lätt på området kring ögonen för att få crèmen att gå in i huden. Appliceras morgon och kväll och används med fördel tillsammans med övriga produkter i Anti-Age Global-serien.

Ingrediens: Vegetabilisk nektar från blomknoppar

En fräsch gel-konsistens.

• Testad under kontroll av ögon- och hudläkare

• Innehåller över 94 % ingredienser med naturligt ursprung

• Innehåller vegetabilisk nektar från blomknoppar – 3 patent i Frankrike – 100 % naturlig utvinningsprocess

• Innehåller inte mineraloljor

Vegansk*
* Produkt utan animaliskt innehåll.

• Kartong från hållbart odlade skogar.

KORRIGERAR ALLA ÅLDERSTECKEN* PÅ DJUPET, FÖRSKÖNAR DET YTTERSTA HUDLAGRET Vår främsta serie när det gäller att korrigera alla ålderstecken på djupet. Den slätar ut, stärker, förtätar, bygger upp, vitaliserar och förnyar huden samt gör den vackrare på ytan. Huden jämnas ut och återfår lystern, tack vare innovativa sensoriska formulor, som respekterar både huden och naturen.

* gäller inte Anti-Aging Dark Spot Concentrate/ Anti-Aging Activating Lotion

Hudcellerna har till uppgift att förnya sig, förflytta sig, producera ny hud och utbyta information för att huden ska fungera bra. Med åldern och till följd av inre stress försämras cellernas funktioner av negativ inverkan (såsom oxidativ stress eller inflammation) som gör att cellerna inte klarar av sina förutbestämda uppgifter. Det medför att cellförnyelserna inte sker lika ofta, blir mindre regelbundna och av sämre kvalitet.

Gemmoterapi kommer från vetenskapen om knoppar. En knopp kan ge liv åt alla delar av en växt. I en knopp finns ett koncentrat av allt det som behövs för att en växt ska kunna leva och växa: vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.
Knopparnas förmåga att växa och transformeras är tätt sammankopplad med de värdefulla växtceller som finns i deras vävnad – celler som har en otrolig förmåga att förnya sig.
Yves Rochers forskare har lyckats isolera och utvinna dessa celler för att dra nytta av deras kosmetiska potential. För att lyckas med detta har de tagit fram en bioteknisk metod från växtriket som gör det möjligt att utifrån ett enda prov duplicera cellerna i det oändliga.
I ett nästa steg har våra forskare, efter att ha fastställt nyttan för huden, utarbetat en metod för sönderdelning av cellerna för att förbättra den aktiva ingrediensens assimilation och verkan. Detta för att frigöra deras värdefulla innehåll och ur det ta fram en vegetabilisk nektar från blomknoppar. Den vegetabiliska nektarn från blomknoppar reducerar den negativa inverkan och sätter fart på cellaktiviteten genom att snabbt stimulera förnyelsen under 72 timmar. Cellerna är i fullständig harmoni och tack vare förenklad kommunikation är cellaktiviteten återigen igång, vilket leder till en generellt föryngrande effekt på djupet såväl som på ytan.

Innehåller inte mineraloljor

Testad under kontroll av hudläkare

- Återvinningsbara flaskor och glasburkar
- 25 % av plasten i flaskan kommer från återvunnen plast
- Kartong från hållbart brukade skogar


Våra forskare har använt sig av bioteknik från växtriket för att ta fram den här nektarn utifrån ett enda prov av de värdefulla cellerna, hämtat från en knopp från ett skyddat träd i en botanisk trädgård i Bologna. Denna högteknologiska metod är skonsam mot den vegetabiliska källan och tar hänsyn till miljön genom att undvika intensiva odlingar och att prover tas från växternas knoppar, eftersom de är väldigt viktiga för deras utveckling.

Test: Rynkorna reducerades omedelbart för 90 % av kvinnorna*.

* Klinisk studie som utförts på 20 kvinnor. Omedelbar reducering av rynkornas volym med i genomsnitt 14 %.
319,00kr
image-73549

REF : 73549
:
Finns i lager
Tub: 15 ml pris per 1 l:  21 266,67kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ