Förföra
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zooma produkten
ETT HJÄRTA AV ROS OCH JASMIN
Skapad utifrån de karakterisktiska blommiga hjärtnoterna hos Comme une Évidence: eterisk olja från damascenerrosen och absolut från jasminblomman.

Eterisk olja från damascenerros: Denna utsökta ros kommer ursprungligen från den turkiska provinsen Isparta. Den plockas traditionellt i gryningen och destilleras sedan för att få fram en eterisk olja med honungslika, fruktiga toner.

Absolut från jasmin:Jasminblomman, som härstammar från Indien, är den första blomma som människan började odla. Dess absolut ger doften en sensuell och samtidigt upplyftande, ljus känsla med söta och varma toner.
yves rocher
Parfymören
Annick Menardo, parfymören som skapade den ikoniska Comme une Évidence Eau de Parfum.
”Denna nya parfym är en mer intensiv version av min originalskapelse Comme une Évidence. Jag har berikat den blommiga hjärtnoten med soliga toner som gör doften djupare och mer sensuell. I basnoten kommer den intensiva sensualiteten fram tack vare vibrerande toner av vitt trä i kombination med frestande toner av brända mandlar. Detta intensifierar kreationens prakt och förstärker dess djup och modernitet. ”
Comme une Évidence

Eau de Parfum Intense - Comme une Évidence

L'Eau de Parfum Intense

En sensuell, mer intensiv tolkning av klassikern Comme une Évidence Eau de Parfum. Basen har fått nytt djup och värme, med mjuka, något söta toner som får möta originaldoftens blommiga hjärtnoter av damascenerros och jasminblomma. Kvar finns känslan av balans och harmoni – en påminnelse om tidlöshet och fullkomlighet

”Denna nya parfym är en mer intensiv version av min originalskapelse Comme une Évidence. Jag har berikat den blommiga hjärtnoten med soliga toner som gör doften djupare och mer sensuell. I basnoten kommer den intensiva sensualiteten fram tack vare vibrerande toner av vitt trä i kombination med frestande toner av brända mandlar. Detta intensifierar kreationens prakt och förstärker dess djup och modernitet.”

Annick Menardo, parfymören som skapade den ikoniska Comme une Évidence Eau de Parfum.

Visste du att?
Skillnaden mellan en Eau de Toilette och en Eau de Parfum ligger inte enbart i deras doftkoncentration, utan man ändrar även de råvaror som ingår i kompositionen. Hjärtat är samma i båda och är ofta en blomma som ros eller jasmin. En Eau de Toilette har friskare toppnoter som tex citrus, äpple, bergamott och en Eau de Parfum har mer söta, ofta vaniljdoftande, basnoter.
399,00kr
image-31321

REF : 31321

Sprayflaska: 50 ml pris per 1 l:  7 980,00kr

Produkten är tillfälligt slut