Förföra
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zooma produkten
Absolut av jasmin
Även om jasminblomman är känd för sitt milda och spröda utseende har den en intensiv blomdoft med varma, kryddiga, sensuella och djuriska toner – en fascinerande blomma med många kontraster.

Essens av damascenaros
Damascenarosen är parfymtillverkarnas favorit. Den har en rik och ymnig rosendoft med inslag av krydda, frukt och honung. Den imponerande doftrikedomen ger parfymskaparna oändliga kombinationsmöjligheter.
yves rocher
Parfymören
Annick Menardo, parfymören som skapade den ikoniska Comme une Évidence Eau de Parfum.
”Denna nya parfym är en mer intensiv version av min originalskapelse Comme une Évidence. Jag har berikat den blommiga hjärtnoten med soliga toner som gör doften djupare och mer sensuell. I basnoten kommer den intensiva sensualiteten fram tack vare vibrerande toner av vitt trä i kombination med frestande toner av brända mandlar. Detta intensifierar kreationens prakt och förstärker dess djup och modernitet. ”
Comme une Évidence

Eau de Parfum - Comme une Évidence, damascenaros, 50 ml

L'Eau de Parfum Intense

”Denna nya parfym är en mer intensiv version av min originalskapelse Comme une Évidence. Jag har berikat den blommiga hjärtnoten med soliga toner som gör doften djupare och mer sensuell. I basnoten kommer den intensiva sensualiteten fram tack vare vibrerande toner av vitt trä i kombination med frestande toner av brända mandlar. Detta intensifierar kreationens prakt och förstärker dess djup och modernitet.”
Annick Menardo, parfymör

Absolut av jasmin
Även om jasminblomman är känd för sitt milda och spröda utseende har den en intensiv blomdoft med varma, kryddiga, sensuella och animaliska toner – en fascinerande blomma med många kontraster.

Essens av damascenaros
Damascenarosen är parfymtillverkarnas favorit. Den har en rik och ymnig rosendoft med inslag av krydda, frukt och honung. Den imponerande doftrikedomen ger parfymskaparna oändliga kombinationsmöjligheter.

Visste du att?
Skillnaden mellan en Eau de Toilette och en Eau de Parfum ligger inte enbart i deras doftkoncentration, utan man ändrar även de råvaror som ingår i kompositionen. Hjärtat är samma i båda och är ofta en blomma som ros eller jasmin. En Eau de Toilette har friskare toppnoter som tex citrus, äpple, bergamott och en Eau de Parfum har mer söta, ofta vaniljdoftande, basnoter.
picto--24%
349,00kr Ordinarie pris
459,00kr
image-27517

REF : 27517
:
Finns i lager
Sprayflaska: 50 ml pris per 1 l:  6 980,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ