Eau de Toilette
Zooma produkten
yves rocher
MONOÏ – Eau de Toilette
Monoï, tahitigardenians extrakt, utvinns genom att nyplockade blommor blötläggs i kokosnötsolja utvunnen ur nötter som endast odlas i franska Polynesien.

Visste du att...
Monoï betyder "parfymerad olja" på polynesiska och är de tahitiska kvinnornas traditionella källa till skönhet. Kvinnorna stryker den 100 % naturliga och vegetabiliska produkten i håret och på huden. Monoï gör hår och hud vackrare och lämnar kvar en doft av paradiset.


Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: kokosnötolja och extrakt av gardeniablomma.
Monoi

Eau de Toilette - Monoï, gardenia, 100 ml

Eau de Toilette

En sensuell, blommig doft som för tankarna till en vit paradisstrand vid turkosblått hav. De mjuka tonerna av gardenia och ylang ylang blandas med en bas av vanilj och lägger sig som varmt solljus på din hud.

Doftbeskrivning: blommig – exotisk – sensuell

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: kokosnötolja och extrakt av gardeniablomma.

Visste du att?
Skillnaden mellan en Eau de Toilette och en Eau de Parfum ligger inte enbart i deras doftkoncentration, utan man ändrar även de råvaror som ingår i kompositionen. Hjärtat är samma i båda och är ofta en blomma som ros eller jasmin. En Eau de Toilette har friskare toppnoter som tex citrus, äpple, bergamott och en Eau de Parfum har mer söta, ofta vaniljdoftande, basnoter.
269,00kr
image-13408

REF : 13408
:
Finns i lager
Flaska: 100 ml pris per 1 l:  2 690,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ