Förföra
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zooma produkten
bonheur
Rosa centifolia
Den sällsynta hundrabladsrosen Rosa centifolia är en av parfymvärldens mest eftertraktade rosarter, tack vare sin ljuvliga, milda doft. Det krävs över 800 kilo rosor för att utvinna ett kilo Rosa Centifolia-absolut. Rosorna som används till Moment de Bonheur odlas i Grasse i Sydfrankrike. Den skördas i maj och kallas även Målarnas ros.

Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Parfum - Moment de Bonheur Yves Rocher, ros, 30 ml

Den ljuva känslan av lycka

ONLINE EXCLUSIVE

Bär en blommig, livsbejakande doft som andas självsäkerhet och kvinnlighet. En av världens absolut vackraste rosor, den sällsynta Rosa centifolia, bjuder på en magnifik doftupplevelse som lyfter alla sinnen.

De fräscha, gröna toppnoterna övergår i en rik, blommig hjärtnot baserad på Rosa Centifolia, som för tankarna till honung, kryddor och skir grönska. Slutligen framträder en levande basnot av patchouli och cederträ som en elegant avrundning.

”Doften är en återspegling av den rena färgen, där finns ingenting dystert.” Skaparen Annick Menardos tankar om denna nya blommiga, friska och feminina parfym från Yves Rocher: ”Doften har en grön och fräsch känsla i toppnoten och en blommig hjärtnot baserad på Rosa centifolia från Grasse, den bästa roskvaliteten. För hjärtnoten använde jag ett absolut och en infusion av Rosa centifolia. Rosa centifolia-absolutet har en rik doft som för tankarna till honung, kryddor och skir grönska. Rosa centifolia-infusionen valdes för sin mer kristalliska ton. Den är som ett avtryck av själva rosen som bevarar och förmedlar dess skönhet och subtila kvinnlighet. Slutligen anas en träaktig basnot av patchouli och ceder som ger en levande, vibrerande känsla och rundar av parfymen på ett elegant sätt.”

Annick Menardo Parfymör

Visste du att?
Skillnaden mellan en Eau de Toilette och en Eau de Parfum ligger inte enbart i deras doftkoncentration, utan man ändrar även de råvaror som ingår i kompositionen. Hjärtat är samma i båda och är ofta en blomma som ros eller jasmin. En Eau de Toilette har friskare toppnoter som tex citrus, äpple, bergamott och en Eau de Parfum har mer söta, ofta vaniljdoftande, basnoter.
399,00kr
image-33264

REF : 33264
:
Finns i lager
Sprayflaska: 30 ml pris per 1 l:  13 300,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ