Kroppslotion
Zooma produkten
yves rocher
Låt dig fängslas av nattens magi
En glamorös parfym som andas mystik och kvinnlighet. Ultrafeminin natthyacint blandas med maskulin vetiver för en perfekt kombination av femininitet och styrka. I basen finns den fängslande patchoulin som ger doften dess djup. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER är en glamorös doft som inte lämnar någon oberörd.

yves rocher
MARIE SALAMAGNE,PARFYMÖR, OM SIN NYADOFTKREATION:

”För denna nytolkning av SO ELIXIRför Yves Rocher ville jag utgå frånskogen och blommorna för att skapa ensignaturdoft med modern sensualism.Valet av natthyacint som toppnot föll signaturligt, då den enligt mig är parfymvärldensmest glamorösa blomma medsina rika, kvinnliga toner.Jag ville även ta med vetiverens pulserandetränoter, medan jag i basen valdepatchouli – en påminnelse om denursprungliga doften.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Kroppslotion - So Elixir Purple, återfuktande, natthyacint, 200 ml

Body Lotion 

ONLINE EXCLUSIVE

Låt dig förföras av nattens magi med denna lena, skönt återfuktande bodylotion som varsamt sveper in huden i de blommiga, träiga tonerna hos parfymen SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER. Berikad med mjukgörande ekologisk sesamolja för en underbart sammetslen känsla.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: ekologisk sesamolja och blåklintsvatten, eteriska oljor från bergamott, mandarin och patchouli.
picto--50%
64,50kr Ordinarie pris
129,00kr
image-65891

REF : 65891
:
Finns i lager
Flaska: 200 ml pris per 1 l:  322,50kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ