Bad- och duschgel
Zooma produkten
yves rocher
Låt dig fängslas av nattens magi
En glamorös parfym som andas mystik och kvinnlighet. Ultrafeminin natthyacint blandas med maskulin vetiver för en perfekt kombination av femininitet och styrka. I basen finns den fängslande patchoulin som ger doften dess djup. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER är en glamorös doft som inte lämnar någon oberörd.

yves rocher
MARIE SALAMAGNE,PARFYMÖR, OM SIN NYADOFTKREATION:

”För denna nytolkning av SO ELIXIRför Yves Rocher ville jag utgå frånskogen och blommorna för att skapa ensignaturdoft med modern sensualism.Valet av natthyacint som toppnot föll signaturligt, då den enligt mig är parfymvärldensmest glamorösa blomma medsina rika, kvinnliga toner.Jag ville även ta med vetiverens pulserandetränoter, medan jag i basen valdepatchouli – en påminnelse om denursprungliga doften.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Duschgel - So Elixir Purple Yves Rocher, natthyacint, 200 ml

Shower Gel

ONLINE EXCLUSIVE

Låt dig fängslas av nattens magi. Denna ljuvligt lyxiga duschgelé bjuder på alla de blommiga, träiga tonerna hos parfymen SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER. Duschgelén förvandlas till ett fylligt skum som lämnar hela kroppen mjuk, len och lyxigt väldoftande.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: tvättbas av vegetabiliskt ursprung, ekologiskt blåklintsvatten, eteriska oljor från bergamott, mandarin och patchouli.

Skölj ordentligt. Undvik kontakt med ögonen.
picto--50%
49,50kr Ordinarie pris
99,00kr
image-44225

REF : 44225
:
Finns i lager
Flaska: 200 ml pris per 1 l:  247,50kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ