Eau de Parfum - Néroli
Eau de Parfum - Néroli
Zooma produkten
Apelsinblommorna plockas för hand i gryningen från pomeransträd i Tunisien. Man använder även frukten, stjälkarna och bladen – allt för att ge en unik tolkning av nerolioljan.
BlommornaI Néroli används två extrakt från blommorna: den eteriska nerolioljan med blommiga, fräscha och fina noter, och själva apelsinblomman med varma, honungslika och sensuella noter.

Bladen och frukternaPomeransträdets blad och frukt ger ett mycket högkvalitativt citrusextrakt, och tillför parfymen en sprudlande fräsch känsla.
yves rocher
PARFYMÖR: Véronique Nyberg
"Denna parfym är min hyllning till nerolioljan.
Doftnoterna kommer från allt det som man utvinner från pomeransträdet. I toppnoten finns en flyktig doft av en essens som utvinns ur frukten, och en essens från bladen. Detta skänker doften en vacker, sofistikerad fräschör, ytterligare förstärkt med bergamott. I hjärtnoten är det blomman som ger sitt uttryck – glänsande och sensuell tack vare sina beståndsdelar och sin neroli. I basnoten omges man av myskens mjuka smekning. Namnet, syftet, doften, allt är harmoniserat. Flaskans rena färg är viktig – den för tankarna till raffinerad fräschör, till blomblad och utsökt mysk.”
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d'Essences, Néroli, apelsinblomma, 50 ml

Eau de Parfum

När de ömtåliga kronbladen hos pomeransträdets blommor träffas av morgonsolens första strålar är det dags att plocka dem. Tillsammans med trädets blad och frukt skapar de en ren och sofistikerad doft med fräscha toppnoter, ett sensuellt och blommigt hjärta och en mjuk bas med toner av mysk.

479,00kr
image-74330

REF : 74330
:
Finns i lager
Sprayflaska: 50 ml pris per 1 l:  9 580,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ