Du kan även prova...
Läppbalsam - Körsbär
Mer info
25,00kr

REF : 00599
:
pris per 1 kg: 5 208,33kr
LÄGG I VARUKORGEN  

 
Eau de Parfum - Vanille Noire
Eau de Parfum - Vanille Noire
Zooma produkten
yves rocher
Vaniljens hemlighet
Vaniljstängerna genomgår en lång och omsorgsfull behandling: det tar nio månader innan kapslarna har mognat och sedan ytterligare nio månader innan de har utvecklat alla sina aromer.De nyskördade gröna kapslarna sköljs först i ett hett vattenbad. Sedan packas de in i paket och först därefter får de sin vackra, mörkt chokladbruna färg. Torkningen sker i tre steg: i ugnen, i solen och i skuggan. Under åtta månader lagras de sedan i trälådor. Där inne i mörkret utvecklar de sin särskilda arom av honung, rom och torkade fruktskal. När de tas upp ur lådorna sträcks de ut, jämnas till för hand och samlas i buntar. Därefter görs ett noggrant urval: för endast de allra mörkaste, mest glänsande och fullmatade vaniljstängerna får klassificeras som svart vanilj.3 typer av högkvalitativa vaniljbönor har valts ut för att skapa en oemotståndlig doftpalett: Bourbonvanilj med mjuka, sensuella lädertoner.Tahitiansk vanilj med varm, solig blommighetUgandisk vanilj med kryddig, trädoftande mystikDoftfamilj: vanilj, träig och fräsch.
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d'Essences, Vanille Noire, vanilj, 30 ml

Eau de Parfum - Vanille Noire

ONLINE EXCLUSIVE

Denna doft är uppbyggd kring tre av de allra finaste vaniljkaraktärerna, som lockar fram en mängd olika subtila nyanser när de kommer i kontakt med huden. Här finns den sensuella Bourbonvaniljen med dess läderartade accenter, den mjuka och blommiga Tahitivaniljen och Ugandavaniljen som har en kryddig karaktär.

Den perfekta parfymen måste odlas fram. Det börjar i jorden, där allt blir till. Naturen är en lyx. Secrets d’Essences tar vara på det bästa av den i en unik kollektion av enastående dofter. Yves Rocher använder de finaste naturliga vegetabiliska råvarorna för att få fram de mest exklusiva extrakten. Och sammanför dem med eliten av parfymskapare. I denna exklusiva parfymkollektion har våra experter fokuserat på de essenser som skapar de mest högklassiga parfymerna.
399,00kr
image-81608

REF : 81608

Sprayflaska: 30 ml pris per 1 l:  13 300,00kr

Produkten är tillfälligt slut

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ