Parfymerad duschgel
Parfymerad duschgel
Parfymerad duschgel
Zooma produkten
Comme une Évidence

Parfymerad duschgel - Mon Évidence, ros, 200 ml

Mon Évidence - Shower Gel

ONLINE EXCLUSIVE

En rosig doft med toppnoter av frisk mandarin som ger en känsla av energi och glädje. De balanseras i perfekt harmoni med en bas av varm vanilj och kraftfull patchouli.

”I naturen kan vi hämta ny energi och få en känsla av fullkomlighet. Vi har velat skapa en parfym som påminner om detta. En parfym, med vibrerande och värmande nyanser, för att hitta sitt inre jag. Friskheten från mandarin och den sensuella femininiteten från damascenaros blandas med sötman från vanilj och den kraftfulla doften från patchouli. Mon Évidence är som ett andetag, en känsla av fulländning.”
Annick Menardo och Olivier Cresp, parfymörer

Chypre Fruktig

Mandarin
En fruktig not för en tydlig friskhet

Damascenaros
En fylligt blommig not som ger femininitet

Vanilj
En varm not för en sensuell känsla

Patchouli
En not som för tankarna till djupa skogar

Kartong från hållbart odlade skogar.
Kork i PEFC™-certifierat askträ.
Återvinningsbar flaska och förpackning. Källsorteras.

- Extrakt från mandarin: Mandarinen kommer ursprungligen från sydöstra Asien, från Kina och Filippinerna. Oljan från mandarin extraheras från fruktens skal. Mandarinen har friska, söta och syrliga noter.

- Absolut från damascenaros: Rosorna odlas i Turkiet i Isparta-regionen som ibland kallas för ”världens rosengård”. Det botaniska namnet Damascena kommer från staden Damas där rosen påstås ha sitt ursprung. Absoluten från damascenarosen har en fyllig blom- och örtdoft.

- Extrakt från vanilj: Vaniljens historia går tillbaka ända till tiden mellan 1300- och 1500-talet då aztekerna upptäckte och föll för denna ”svarta blomma”. Den generösa, hypnotiska och förtrollande vaniljdoften lockar till njutning. Den sensuella vaniljen skapar en mångfacetterad harmoni mellan sött och varmt, rostade nyanser och skog.

- Extrakt från patchouli: Patchoulin kommer från sydöstra Asien och spreds tidigt till Indonesien. Dess extrakt fås genom ångdestillation av de torkade bladen. Patchoulin doftar subtilt av skog och jord och är balsamisk, söt och örtig.

119,00kr
image-94839

REF : 94839
:
Finns i lager
Flaska: 200 ml pris per 1 l:  595,00kr

dina fördelar  • Gratis frakt vid order över 250,-
  • 100% nöjd eller pengarna tillbaka
  • Specialerbjudanden till låga priser
  • Säkra betalalternativ