ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Återfuktning, näring och reparation står högt på hudens önskelista i kyliga tider. Så ge huden lite extra kärlek och ladda upp med välgörande och botaniska ansiktsprodukter. Just nu får du dessutom 40% rabatt på varje ansiktsvårdsprodukt när du köper två !

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Ta hand om ditt ansikte

Vi har flera bra erbjudande på ansiktsvård för hela ditt ansikte. Starta din dag med en rengöring med hjälp utav micellärvatten, som tar bort smuts och orenheter som bildats under natten. Vattnet ger en lugn och behaglig känsla och förbereder för efterkommande krämer. När du väl är klar kan du ta lite ansiktskräm på ditt finger, dutta det i hela ansiktet och smörja in krämen försiktigt. Avsluta med en ögonkräm för att motverka påsar och mörka ringar under dina ögon.

Känner du att ditt ansikte även behöver mer fukt? Eller kanske det är dags för en ordentlig peeling? Varför inte unna dig en ansiktsmask. Vi erbjuder ansiktsmasker med peeling-effekt men även masker som är fuktgivande.
Vet du inte vilken hudtyp du har? Då föreslår vi att du testar vår hudvårdsguide. Genom att svara på 3 snabba frågor får du enkelt reda på vilken av våra hudvårdsserier som matchar just din hudtyp. Vi har hudvårdsprodukter som passar den mogna hyn likväl som den yngre. Serierna är anpassade efter vilken typ av hy du har, alltifrån fet hy, till kombinerad, torr samt normal. När du väl vet vilken serie som passar dig bäst, kan du kika igenom ovanstående erbjudanden på ansiktsvård och se om det finns produkter som är anpassade för just din hy.

Sist men inte minst, glöm inte att signa upp dig till vårt nyhetsbrev! Ta del utav de senaste nyheterna och se alla våra erbjudanden under årets lopp.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier