ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

FAST KOSMETIKA

16 produkt(er) funnen/funna
Fast Kosmetika

Värna om naturen och använd produkter som respekterar planeten, din hud och ditt hår. Vårdande med 99% biologiskt lättnedbrytbara ingredienser!

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Green Heroes - Fasta skönhetsprodukter skapade med omtanke för planeten

Vi behöver oftast mindre av allt, inte mer. Inte minst för planetens skull. Det är hög tid att fokusera på våra avtryck och använda produkter som respekterar planeten.

Green heroes är vårt sortiment av fasta produkter, skapade med extra omtanke för planeten. Bland våra fasta produkter hittar du allt från schampo och balsam till ansiktsrengöring, peeling och en fantastisk rengöringskaka för makeupborstar.  Alla produkter i vårt Green Heroes-sortiment är sulfatfria och formulerade med 99% lätt nedbrytningsbara ämnen. Dessutom är hela sortimentet fritt från plast och alla förpackningar är skapade av delvis återvunnen kartong och är helt återvinningsbara.

Fasta skönhetsprodukter
Varför fasta produkter tänker du kanske? Jo, en fast produkt är ett bra sätt att komprimera en vara, utan att för den delen kompromissa på kvalitet eller effektivitet. Fördelarna med detta är bland annat att den tar mindre plats samtidigt som den räcker länge. Våra schampokakor är exempelvis mindre än en vanlig schampoflaska, men en kaka räcker till ungefär lika många tvättar som två flaskor schampo. Mindre format betyder också mindre utrymme vid transport och mindre utsläpp. Att värna om planeten är en av grundpelarna i Yves Rochers arbete. Vill du läsa mer om våra engagemang kan du göra det här.

Fast hårvård: Schampokakor och balsamkaka
I vårt fasta hårvårdsortiment hittar du fyra schampokakor och en balsamkaka. Schampokakan är noga formulerade och framtagna för olika hårtyper och behov och berikade med 100% ekologiska blomoljor från våra odlingar i Bretagne. Våra schampokakor finns i fyra varianter: närande, renande, skonsam och glansgivande för att du ska kunna hitta en som passar för just ditt behov eller din hårtyp. Dessutom har vi en balsamkaka som gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner. Balsamkakan är formulerad för att passa alla hårtyper och behov.

Fast ansiktsvård
Även i vårt sortiment av hudvård hittar du några av våra Green heroes-produkter. Detta i form av en ansiktsrengöring och en ansiktspeeling. Vår fasta ansiktsrengöring är berikad med ekologisk ringblomma och skonsam mot hudens naturliga pH-balans. Peelingkakan är berikad med ekologisk pepparmynta och innehåller exfolierande frön med 100 % vegetabiliskt ursprung.

Fast borstrengöring
Vår fasta rengörningskaka för makeupborstar har en bas av lavendel- och kokosolja. Den erbjuder ett smidigt, enkelt och effektivt sätt att rengöra dina penslar, borstar och svampar på djupet.

 

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.