ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Repairing Mask - Ends

För skadat hår: reparerar på djupet och stärker topparna.

Den här hårinpackningen som är berikad med ekologisk jojobaolja reparerar skadade hårtoppar på djupet och förebygger skador. Hårstrånas struktur stärks och håret blir 20 gånger mer slitstarkt*. Topparna blir släta och återfår sin mjukhet och glans.

Fördelar: lättflytande balsamkonsistens utan silikoner som gör att håret repareras utan att tyngas ner.

Användning: Appliceras på hårtopparna efter schamponering. Låt verka i tre minuter och skölj sedan ur. Den här hårinpackningen kan användas ensam eller tillsammans med våra tre andra mini-hårinpackningar och hårpeelingar – för en skräddarsydd hårvård som passar för just dina behov.

Formula testad under kontroll av hudläkare

Belåtenhetsstudie på konsumenter: 83 % uppger att håret känns fylligt** 83 % uppger att hårfibrerna får nytt liv** 79 % uppger att skadorna minskar** 83 % uppger att håret känns lent och mjukt** * Instrumentellt test ** Användartest på 24 kvinnor

Format : Tub

Artikelnummer: 17231

Växtinformation

Ekologisk jojobaolja

Reparerar skadade hårtoppar

Jojoba är en liten buske som växer i ökenområden. För att säkra sin överlevnad måste jojoban lägga största delen av sin energi på fröna, som vid minsta yttre påverkan (regn) avger en grodd, som i sin tur ger liv åt en ny planta. Energireserven består av ett flytande vax som kallas för jojobaolja och som är rikt på fettsyrorna omega-6 och omega-9. Oljan är viktig för växten och kallas ”öknens guld”. Den är också viktig för slitet hår eftersom den reparerar och ger näring åt hårfibrerna.

Ekologisk jojobaolja
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLSTEARYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBEHENTRIMONIUM CHLORIDEISOPROPYL MYRISTATESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILISOPROPYL ALCOHOLPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCESTEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEBENZOIC ACIDPHOSPHOLIPIDSFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCITRIC ACIDARGININEPANTOLACTONE10143v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.