25% RABATT på ett köp med kod APR25 gäller t.o.m. 19/4. Gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder. 
Just nu FRI FRAKT! 
 
Yves Rocher
PRODUCT_OFFER

För att lära dig mer om vårt engagemang och formulor, besök#ViBerättar

AQUA/WATER/EAUAMMONIUM LAURYL SULFATEGLYCERINDECYL GLUCOSIDECOCAMIDOPROPYL BETAINECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEGLYCERYL OLEATECOCO-GLUCOSIDESODIUM CHLORIDESODIUM BENZOATEPANTHENOLCITRIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEETHYLHEXYL SALICYLATEMALTODEXTRINBETAINECARAMELINULINFRUCTOOLIGOSACCHARIDESTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATESALICYLIC ACIDCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTCHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACTTOCOPHEROLHYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATELECITHIN655v0

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Utvalda syntetiska ingredienser

Växtinfo: Ekologisk agave, ekologisk kamomill från La Gacilly

Detta schampo med kamomill, som är känd för sina uppljusande egenskaper, rengör blont hår och gör det ljusare. Håret blir vackrare och får en klar lyster som håller länge.
För ett vackert hår krävs en frisk hårbotten, och därför har vi tillsatt fruktaner från agave i varje formula. Denna aktiva ingrediens, som aldrig har använts inom kosmetikabranschen tidigare, aktiverar* hårbotten för att skapa förutsättningar för ett starkare och vackrare hår.
* Tester in vitro

Skönhetstips