25% RABATT på ett köp med kod APR25 gäller t.o.m. 19/4. Gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder. 
Just nu FRI FRAKT! 
 
Yves Rocher
PRODUCT_OFFER

För att lära dig mer om vårt engagemang och formulor, besök#ViBerättar

AQUA/WATER/EAUAMMONIUM LAURYL SULFATEGLYCERINDECYL GLUCOSIDECOCAMIDOPROPYL BETAINECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEGLYCERYL OLEATECOCO-GLUCOSIDESODIUM BENZOATEPANTHENOLCITRIC ACIDCARAMELGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEETHYLHEXYL SALICYLATEINULINFRUCTOOLIGOSACCHARIDESSODIUM CHLORIDETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATESALICYLIC ACIDCASTANEA SATIVA (CHESTNUT) LEAF EXTRACTLIMONENELINALOOLTOCOPHEROLHYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATELECITHIN647v0

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Utvalda syntetiska ingredienser

Växtinfo: Ekologisk agave, kastanjelöv

Detta schampo med kastanjelöv, som är rika på tanniner, rengör och ger nytt liv åt kastanjebrunt till brunt hår. Håret återfår en djupare färg med en strålande lyster. För ett vackert hår krävs en frisk hårbotten, och därför har vi tillsatt fruktaner från agave i varje formula. Denna aktiva ingrediens, som aldrig har använts inom kosmetikabranschen tidigare, aktiverar * hårbotten för att skapa förutsättningar för ett starkare och vackrare hår.
* Tester in vitro

Skönhetstips