ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Pure Detox - Detoxifying Vinegar Rinsing Lotion

Denna detoxifierande hårvinäger för normalt till fett hår är berikad med moringa. Föroreningspartiklar som täcker hårstråna och gör att håret ser matt ut avlägsnas. Hårfibrerna detoxifieras och håret blir istället härligt glänsande och lätt.

Applicering: Skaka flaskan innan användning. Applicera vinägern innan håret sköljs en sista gång. Skölj sedan ur. Skölj ordentligt vid kontakt med ögonen.

Resultat: Avlägsnar dubbelt så mycket föroreningspartiklar jämfört med sköljning med enbart vatten*.

* Instrumentellt test

Format : Flaska

Artikelnummer: 56774

Växtinformation

Rödalg (Asparagopsis armata)

Rent och friskt hår, fritt från föroreningar

Idag är det svårt att undvika föroreningar som t.ex. tobaksrök, regn, damm och mikropartiklar. Föroreningar finns framför allt i luften och är mycket skadliga för huden men påverkar även hårets utseende. De skapar obalans i hårbotten och gör den mer ömtålig. Den direkta konsekvensen av detta är att hårrötterna snabbt blir feta och att hårfibrerna tyngs ner. Hårfibrerna täcks av föroreningspartiklar och håret ser matt ut.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut en rengörande ekologisk alg från Bretagne. Det är en rödalg som på franska kallas ”Neptunus harpun” på grund av att de taggiga grenarna har hakar som gör att den kan klamra sig fast vid fartygsskrov. Tack vare denna utmärkande egenskap har den färdats över haven och våra forskare hittade den utanför Bretagnes kust, inte långt från ön Ouessant. Den verkar rengörande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande.

Rödalg (Asparagopsis armata)
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUDECYL GLUCOSIDELACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINESORBIC ACIDACETIC ACIDGLYCERINLIMONENE|AQUA/WATER/EAULAURETH-10MORINGA PTERYGOSPERMA/OLEIFERA SEED EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEPEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILLACTIC ACIDCETRIMONIUM CHLORIDEZINC GLUCONATEACETIC ACIDFRUCTOOLIGOSACCHARIDESLIMONENESCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTBENZYL ALCOHOLINULINMALTODEXTRIN78v1

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

Slutför din skönhetsritual

Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.