ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Bourbon Vanilla Foaming Hand Soap

Låt den varma doften av bourbonvanilj i denna flytande handtvål, utan sulfater*, ta dig med på en doftresa till Madagaskar. Tvålens lena och omslutande skum rengör huden, utan att torka ut, och lämnar händerna med en varm och frisk doft av aromatisk vanilj.

Tvättbasen är utan sulfater* och tvålen är berikad med extrakt från bourbonvanilj.

* Utan ytaktiva sulfater

Tips: Vår handcrème passar perfekt för att återfukta händerna efter rengöring.
Upptäck hela serien Bourbonvanilj

Artikelnummer: 55013

Växtinformation
Bourbonvanilj
En sammetslen och sensuell doft

Yves Rocher har valt ut en bourbonvanilj som odlas enligt traditionen på en ö som förr hette Île Bourbon. Den tillhör orkidéfamiljen och ger huden en skir, sammetslen och sensuell doft. Bourbonvaniljens första ljusa noter övergår i en behaglig och intrikat doftkaraktär.

Bourbonvanilj
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEPROPYLENE GLYCOL.CENTAUREA CYANUS FLOWER WATERSORBITAN STEARATESTEARIC ACIDDICAPRYLYL ETHERBETAINEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPARFUM/FRAGRANCEPALMITIC ACIDHYDROXYACETOPHENONEXANTHAN GUMSORBIC ACIDHEXYL CINNAMALLIMONENECITRIC ACIDSODIUM HYDROXIDEVANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACTLINALOOLTOCOPHEROL|AQUA/WATER/EAUCOCAMIDOPROPYL BETAINEGLYCERINSODIUM COCOYL ISETHIONATESODIUM METHYL COCOYL TAURATEDECYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATESODIUM CHLORIDEAMYL CINNAMAL10709v0|10709v1

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Tips: vår återfuktande handcrème passar perfekt för att återfukta händerna efter rengöring.

Upptäck hela serien.

 

Frågor & svar

Gör ni tester på djur?

 

Vi testar inte på djur, varken när det kommer till våra produkter eller de ingredienser de innehåller. Varumärket Yves Rocher var tidigt engagerade i kampen mot djurförsök. Som pionjärer inom skönhetsbranschen beslutade Yves Rocher redan 1989 att sluta med djurtest på sina produkter och istället använda sig av andra metoder för testande.

 

Varför har ni valt plastförpackningar istället för exempelvis glas?

 

Vi har valt 100% återvunnen plast (för våra flaskor) och återvinningsbar plast för våra produkter eftersom det har en mycket längre koldioxidpåverkan än glas. Plast är dessutom säkrare för användning i badrum och dusch.

 

Kan kropps-och håroljan och kroppslotionerna användas när man är gravid?

 

Det finns inget som pekar på att dessa produkter inte skulle kunna användas av gravida. Det vi däremot kan säga om dessa produkter i förhållande till graviditet är följande: Alla ingredienser i våra formuleringar har testats. Dock är de inte utvecklade för gravida kvinnor och har heller inte testats på gravida kvinnor. Våra produkter som inte ska sköljas av (stor yta av exponering och produktens beständighet) ska undvikas under graviditet. Vi rekommenderar att du använder specifikt formulerade produkter för gravida kvinnor. Notera att oljan kan användas på hår.

 

Är era produkter lämpliga för känslig hud?

 

Alla våra produkter är dermatologiskt testade.

 

Recensioner
Upptäck produktserien
Omsluts av naturens dofter

Bain de Nature

Omsluts av naturens dofter

En komplett serie för kropp och själ med nio underbara dofter som hämtar sin inspiration och kraft i naturen.

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.