Applicera dagligen den snabbabsorberande krämen över hela kroppen.

För att lära dig mer om vårt engagemang och formulor, besök#ViBerättar

AQUABUTYROSPERMUM PARKII BUTTERGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEBEHENYL ALCOHOLBRASSICA CAMPESTRIS SEED OILC12-15 ALKYL BENZOATEMETHYLPROPANEDIOLDIMETHICONECETYL ALCOHOLARACHIDYL ALCOHOLTRIBEHENINMYRETH-3 MYRISTATEMANGIFERINMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPHENOXYETHANOLPARFUMARACHIDYL GLUCOSIDEXANTHAN GUMACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERSORBIC ACIDTOCOPHERYL ACETATESODIUM HYDROXIDE1540v0

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Utvalda syntetiska ingredienser

Växtinfo: Sheasmör

Sheasmör - Hållbar växthantering som leder till ökad respekt för människan och naturen
Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika växtområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 pelare:
1. Skörda på ett ansvarsfullt sätt
Sheasmör utvinns ur sheanötsträdets nötter i Västafrika. Yves Rocher samarbetar med kvinnonätverk för att utveckla en certifierat ekologisk och rättvis tillverkning.
2. Skydda växtriket och människan
Sheanötsträdet betraktas som heligt och endast kvinnor får samla in och bearbeta frukterna. Under regnperioden samlar kvinnorna in de mogna frukterna som har fallit till marken. Sedan skalas frukterna och kärnorna (nötterna) skållas och får torka i solen innan de krossas för att man ska komma åt innandömet. Tillverkningen av sheasmör bidrar till kvinnors frigörelse genom arbetet.
3. Bidra till en rättvisare värld
För att stödja sin samarbetspartners ekonomiska utveckling har Yves Rocher finansierat en produktionsenhet på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Dit kommer kvinnorna med nötterna som används för att tillverka sheasmör.