ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Hand Cream - Lotus flower Sage

ONLINE EXCLUSIVE

Njut av en återfuktande handkräm med avslappnande effekt. Förläng njutningen av den oemotståndliga doften av duschgelen med den här underbara handkrämen. Våra experter på Skönhet från växtriket har valt ut och kombinerat ekologiskt och rättvisemärkt sheasmör, eterisk olja från salvia* och ett extrakt av lotusblomma, för att skapa en produkt som gör dina händer mjuka, återfuktade och underbart väldoftande.
*I parfymen

Växtinfo: Lotusblomman för tankarna till visdom och stillhet. I Indien har den sedan urminnes tider betraktats som helig. Yves Rocher har valt att kombinera den med eterisk olja från salvia, som traditionellt har använts för sina lugnande egenskaper. Salvians kryddiga och myskaktiga doft förenas med lotusblommans lätta friskhet och passar perfekt när du vill ha en lugn och avkopplande stund.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung:Ekologiskt och rättvisemärkt sheasmör, ekologisk Aloe vera-gel, eterisk olja från salvia*, extrakt av lotusblomma.

Testad under kontroll av hudläkare

*I parfymen
 

Format : Tub

Artikelnummer: 28955

Växtinformation
Lotusblomma och salvia
Avslappnande doft av lotusblomma och salvia

Lotusblomman står för visdom och anses sedan urminnes tider vara helig i Indien. Vi har kombinerat den med salvia som är känd för sina lugnande egenskaper och kompletterar lotusblomman för en skön, avslappande stund.

Lotusblomma och salvia
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILGLYCERYL STEARATELIMONENEALPHA-ISOMETHYL IONONEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESODIUM SULFITEDIMETHICONETOCOPHEROLPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINSTEARYL ALCOHOLNELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACTALOE BARBADENSIS LEAF JUICESODIUM COCOYL ISETHIONATEPEG-100 STEARATESODIUM HYDROXIDEGLYCERINSODIUM BENZOATE10013v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

Objectif 135 millions d’arbres

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.