ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Nourishing Comfort Milk

Denna lotion för kropp och händer innehåller ett koncentrat av aktiva ämnen från ekologiskt äpple. Den återfuktar varaktigt, ger intensiv näring, stärker huden och skyddar den från yttre påverkan.

Fördelar:
- Lotionen har en skön, omslutande och flytande konsistens.
- Huden blir omedelbart mjuk och behaglig. 
- Tränger lätt in i huden. 
- Känns inte fet, klibbar inte. 

Från 3 år.

Applicering:
Tryck ut en generös klick lotion i handflatorna. Smörj in lotionen över hela kroppen och på händerna genom att massera in den med lätta cirkelrörelser till dess att all lotion har absorberats.

Format : Tub

Artikelnummer: 73418

Växtinformation

Ekologiska Äpplen

Njut av skonsamma och välgörande produkter med ljuvlig doft av äpple.

Familie BIO är vår ekocertifierade serie för hela familjen. Med aktiva ingredienser från ekologiskt äpple ges huden ett värdefullt tillskott av vatten, fibrer, mineraler och polyfenoler, samtidigt som den doftar härligt av äpple. Formulan är anpassad för känslig hud, utan att för den delen kompromissa när det kommer till känsla, effektivitet och prestanda.

Att ta tillvara på naturens tillgångar utan att störa dess balans är vårt motto. De aktiva ingredienserna i äpplena i Famille BIO´s produkter kommer från återvinningsförädling genom ett samarbete med lokala ciderbryggeri i Bretagne. På så sätt tar vi tillvara på de närande och välgörande ämnen som finns kvar i äpplena efter att de passerat bryggeriet. Äpplena får nytt liv, är med och bidrar till skonsamma, återfuktande och väldoftande produkter för hela familjen, istället för att kastas bort.
 

Ekologiska Äpplen
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*GLYCERINOCTYLDODECANOLDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL STEARATEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLCETEARYL ALCOHOLPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*GLYCERYL CAPRYLATECETEARYL GLUCOSIDEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESORBIC ACIDSODIUM BENZOATESODIUM BICARBONATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.