ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Comfort Lotion - Högt skydd SPF 30

En skön solcrème för ansikte och kropp, där ett högt, effektivt UVA/UVB-skydd kombineras med en rejält återfuktande effekt. Ger en behaglig, mjuk känsla åt huden och efterlämnar en härlig doft.

Ekodesign
- Återvinningsbar flaska
- Aktivt ämne av biobaserat ursprung*. * Sea Holly
- Formulan är framtagen i enlighet med Hawaiis lag om skydd av korallrev**
** Lagen antogs 2018 (Act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

Användningsråd: Skaka flaskan. Applicera generöst på kroppen och i ansiktet, innan och under solning. Återapplicera efter bad, svettning eller handdukstorkning. En mindre mängd minskar effekten av solskyddet. Tänk på att för mycket sol är skadligt för hälsan, även om du använder solskydd.

Format : Flaska

Artikelnummer: 74725

Växtinformation
Sea Holly
Solskydd som vårdar

Vår forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut Sea Holly för dess motståndskraft mot solens strålar och för dess enastående förmåga att bibehålla vattenreserver. 
Sea Holly är en fridlyst växt som växter i kustområden. För att skydda naturen tas stamceller från en enda planta och sedan förökas de i en kontrollerad odling. På det sättet får vi den mängd aktiva ämnen som vi behöver utan någon som helst påverkan på den biologiska resursen. 
Ur Sea Holly har våra experter utvunnit flera aktiva ämnen med hjälp av en naturlig process som bidrar till en ökad respekt för naturen. 

Denna mångsidiga växt har fem fördelar: den boostar melaninet*, stimulerar hudens naturliga förmåga att skydda sig mot solens skadliga strålar*, skyddar mot foto-åldrande*, skyddar hudstrukturen* och stimulerar cellförnyelsen*.  
* Tester in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUAPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINCETEARYL GLUCOSIDEETHYLHEXYL TRIAZONEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEAMINOMETHYL PROPANOLPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL|AQUAOCTOCRYLENEMETHYLPROPANEDIOLC12-15 ALKYL BENZOATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDIMETHICONETRIMETHYLSILOXYSILICATEALCOHOLSESAMUM INDICUM SEED OILBENTONITECETYL ALCOHOLPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEPARFUMETHYLHEXYLGLYCERINTETRASODIUM EDTAISOEUGENOLTOCOPHEROL1804v0

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Skaka flaskan. Applicera generöst på kroppen och i ansiktet, innan och under solning. Återapplicera efter bad, svettning eller handdukstorkning. En mindre mängd minskar effekten av solskyddet. Tänk på att för mycket sol är skadligt för hälsan, även om du använder solskydd.

Recensioner
Upptäck produktserien
Skydd mot både sol och ålderstecken

Solaire Peau Parfaite

Skydd mot både sol och ålderstecken

En solskyddsserie som skyddar din hud före, under och efter exponering i solen.

se produkterna

Objectif 135 millions d’arbres

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.