ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Släpp loss sommarkänslan med årets sommarbox, fylld med några av våra absoluta sommarfavoriter inom hudvård, hårvård, solvård och make up. Med fokus på återfuktning, glow och ljuvlig doft av Monoï är detta den perfekta sommarpresenten till dig själv, eller någon du tycker om! Sommar i en ask helt enkelt!

Sommarboxen innehåller:

Monoï -Skimrande torrolja är en storsäljare bland våra Monoïprodukter varje sommar. Den väldoftande och vackert skimrande oljan ger huden intensiv återfuktning, framhäver solbrännan och ger lyster till både kropp och hår
Monoï - Koncentrerat duschschampo är skapad med extra omtanke för planeten. Den lilla flaskan räcker till lika många duschar som en stor 400 ml flaska men innehåller 50% mindre plast. En perfekt produkt att ha med på resan eller stranden i sommar.
Nagellack - 11. Rosa althea har en vackert somrig rosa nyans. Nagellacket har en vegansk formula som är berikad med kokosolja och bambuextrakt.
Botanical Balm - Leave-in balsam är ett leave-in balsam berikat med Jojoba som kan appliceras i både torrt och vått hår. Balsam-krämen har en fantastisk doft och ger håret intensiv näring samtidigt som det blir mjukt, följsamt och mindre frissigt.
After sun för kropp och ansikte och ansikte, med härlig doft av Monoï, är ännu en storsäljare bland våra sommarprodukter. Den sköna krämen har en omedelbart lugnande effekt på huden samtidigt som den ger intensiv återfuktning. Huden får hjälp att reparera sig från de skador som orsakats av solen, återfår sin mjukhet och doftar ljuvligt.

Artikelnummer: 08070

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.