100:- RABATT när du handlar för 399:- Ange kod NOV100 i varukorgen. Gäller t.o.m. 22 november.

Raklödder

Ett milt raklödder till män baserat på botaniska ingredienser från växtriket ger bästa resultat för att få en riktigt mjuk och len känsla på din hud.
2 produkt(er) funnen/funna

Raklödder till män

Med ett milt och mjukt löddrande raklödder blir rakningen till en riktig behaglig upplevelse, även för mannen som har känslig hud. Ingredienser från växtriket såsom favaböna och ekologisk kamomill minskar och förebygger den varma känslan som kan uppstå direkt efter rakning. Huden blir istället mjuk och len och med ett härligt raklödder får du ett bra resultat av din rakning. Rakhyveln glider lätt över huden och du riskerar inte att skära dig och få röd hudirritation på samma sätt som rakning utan raklödder kan ge. Tänk på att alltid använda en vass rakhyvel för att avlägsna korta och långa hårstrån. Med hjälp av växtrikets kraft respekteras alla typer av hud, som t.ex. känslig hud. Glöm inte att avsluta din rakning med ett rakbalsam i samma serie. Köp till exempel ett färdigt set för att ha själv eller ge bort till någon som du bryr dig om. Få ett perfekt rakresultat med Yves Rochers raklödder för män.
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information