25% RABATT på ett köp med kod APR25 gäller t.o.m. 19/4. Gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder. 
Just nu FRI FRAKT! 
 
Yves Rocher

Mask & Scrub Collection

5 produkt(er) funnen/funna

Mask & Scrub Collection är ansiktsvård såsom rengörande peelingar och ansiktsmasker för din huds behov. Vill du ha fukt, lyster eller en mattgörande effekt?

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Mask & Scrub Collection - Ansiktspeeling och ansiktsmasker

Upptäck Yves Rochers "Multimasking"-serie Mask and Scrub Collection, ett urval av olika typer av ansiktsmasker och peelingar för alla behov. Välj mellan en exfolierande ansiktspeeling med kamomill, en närande ansiktsmask med ringblomma, en rengörande ansiktsmask med pepparmynta eller en lugnande ansiktsmask med kamomill. Kanske har du glåmig hy i pannan, fet hy på näsan men torr hy på hakan? Inga problem! Då ens hy kan ha olika behov på olika områden i ansiktet så går det utmärkt att kombinera maskerna. Skäm bort ansiktet två gånger i veckan med Yves Rochers multimasking-produkter och skryt sedan med en perfekt hy året runt! Vill du få fler tips på hur du bäst tar hand om din hy så tveka inte på att fråga oss på Yves Rocher. Vi har även skrivit ihop en artikel där du kan djupdyka i ämnet kring multimasking. Artikeln heter "Operation Multimasking för din hy!". Där kan du läsa mer om hur serien Mask & Scrub Collection inriktar sig på olika områden i ansiktet. Feta zoner, torra zoner, glåmiga zoner – varje zon har sitt specifika behov.

Visa mer

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Visa mer