25% RABATT på ett köp med kod APR25 gäller t.o.m. 19/4. Gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder. 
Just nu FRI FRAKT! 
 
Yves Rocher

Minceur Peau Parfaite

3 produkt(er) funnen/funna

Minceur Peau Parfaite är kroppsvårdsserien med fokus på slimming. Kroppslotionerna innehåller mangostan för att minska celluliter och huden blir jämn och slät.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Minceur Peau Parfaite - slimmingprodukter

Låt oss presentera vår kroppsvårdsserie Minceur Peau Parfaite. Drömmer du om en slimmad figur och att äntligen få glömma bort dina eventuella celluliter? Varför då inte ta extra hjälp med stöd av kompletterande slimmingprodukter? När som helst under året och särskilt före sommaren kan man behöva en extra boost för att huden på t.ex. lår, mage och rumpa ska kännas extra fast och slät. Hur blir man då effektivt av med celluliter? Det är inte alltid helt enkelt och man får testa sig fram med vad som fungerar för just dig. Vi erbjuder en kroppslotion mot celluliter och ett stärkande slimming-serum som kan användas dagligen. Med innehåll av mangostan i dessa produkter så kombineras återfuktning med en spänstgivande effekt som kan förbättra celluliter. Yves Rochers forskare har lyckats ta fram kräm mot celluliter så lägg serien Minceur Peau Parfait på minnet. Fortsätt ta hand om dig själv och din hälsa, träna lagom, ät hälsosamt, vårda din hud, peela, smörj och skäm bort dig själv med skönhetsvård från växtriket. Vi vill att du ska känna dig stolt över din kropp oavsett form och storlek.

Visa mer

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Visa mer