ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Mon Évidence - L'Eau de Parfum

En rosig doft med toppnoter av frisk mandarin som ger en känsla av energi och glädje. De balanseras i perfekt harmoni med en bas av varm vanilj och kraftfull patchouli.

”I naturen kan vi hämta ny energi och få en känsla av fullkomlighet. Vi har velat skapa en parfym som påminner om detta. En parfym, med vibrerande och värmande nyanser, för att hitta sitt inre jag. Friskheten från mandarin och den sensuella feminiteten från damascenaros blandas med sötman från vanilj och den kraftfulla doften från patchouli. Mon Évidence är som ett andetag, en känsla av fulländning.”
Annick Menardo och Olivier Cresp, parfymörer

Chypre Fruktig
Mandarin
En fruktig not för en tydlig friskhet

Damascenaros
En fylligt blommig not som ger femininitet
Vanilj
En varm not för en sensuell känsla

Patchouli
En not som för tankarna till djupa skogar

Kartong från hållbart odlade skogar.
Kork i PEFC™-certifierat askträ.
Återvinningsbar flaska och förpackning. Källsorteras.

- Extrakt från mandarin: Mandarinen kommer ursprungligen från sydöstra Asien, från Kina och Filippinerna. Oljan från mandarin extraheras från fruktens skal. Mandarinen har friska, söta och syrliga noter.

- Absolut från damascenaros: Rosorna odlas i Turkiet i Isparta-regionen som ibland kallas för ”världens rosengård”. Det botaniska namnet Damascena kommer från staden Damas där rosen påstås ha sitt ursprung. Absoluten från damascenarosen har en fyllig blom- och örtdoft.

- Extrakt från vanilj: Vaniljens historia går tillbaka ända till tiden mellan 1300- och 1500-talet då aztekerna upptäckte och föll för denna ”svarta blomma”. Den generösa, hypnotiska och förtrollande vaniljdoften lockar till njutning. Den sensuella vaniljen skapar en mångfacetterad harmoni mellan sött och varmt, rostade nyanser och skog.

- Extrakt från patchouli: Patchoulin kommer från sydöstra Asien och spreds tidigt till Indonesien. Dess extrakt fås genom ångdestillation av de torkade bladen. Patchoulin doftar subtilt av skog och jord och är balsamisk, söt och örtig.

Format : Sprayflaska

Artikelnummer: 02405

Växtinformation
Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Härlig doft av ros & frisk mandarin

Mandarin: Mandarinen från återvunna fruktjuicer bidrar till att minska miljöpåverkan genom att återanvända fruktskrot. Dess extraktion resulterar i en högkvalitativ eterisk olja med friska, fruktiga och saftiga toner.

Damascenaros: Damascenarosen, blommornas drottning, blommar en gång om året i början av sommaren. De skördas före soluppgången för att bevara alla sina doftkvaliteter. Destillation av dess blad resulterar i en enastående essens med både feminina och fruktiga noter.

Vanilj: En varm not som för en sensuell känsla. Vanilj skördas i regioner med varmt och fuktigt klimat. Vaniljstång är frukten av vaniljplantan, en växt i orkidéfamiljen. Dess extraktion resulterar i en infusion med varma och läckra vaniljtoner. Detta kräver unik och noggrann expertis, vilket gör vanilj till en exceptionell råvara inom parfymindustrin som måste bevaras.

Patchouli: En not som för tankarna till djupa skogar. Patchouli är en av de ikoniska råmaterialen inom parfymtillverkning. Den skördas hållbart på Sulawesi-ön i Indonesien, ett utmärkt område för denna odling. Dess specifika doft utvecklas när dess blad torkas och antar gyllene nyanser. Därefter kan en eterisk olja extraheras som är både träig och sensuell. Denna produktion antar regenerativa jordbruksmetoder och driver flera socioekonomiska utvecklingsprojekt till förmån för lokalsamhällen.

Doftnoter: Mandarin, damascenaros, vanlij & patchouli
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUGERANIOLLINALOOLLIMONENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALCOUMARINCITRALBENZYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)199v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner

Skönhetstips

De är tillbaka! 

Upptäck produktserien
Underbara dofter för unika ögonblick

Evidence

Underbara dofter för unika ögonblick

Eleganta dofter, upptäck vår doftserie Evidence

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.