ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Shea & Soft Almonds Discovery Kit

Sheasmör är en klassisk ingrediens inom hudvård. I detta kit hittar du dess reparerande egenskaper i en fyllig och behaglig duschgel, en skonsam kroppspeeling och en len kroppslotion. Denna begränsade utgåva i reseformat har fått en ny design i guld och vackra färger. 

Kitet innehåller:

  • Kroppspeeling 30 ml
  • Fyllig duschgel 30 ml
  • Näringsgivande kroppslotion 30 ml

Förpackningsmaterial av helt återvinningsbar kartong.

Artikelnummer: 10810

Växtinformation
Sheasmör
Ger näring och reparerar torr hud

Sheasmör - Hållbar växthantering som leder till ökad respekt för människan och naturen
Yves Rocher är mycket noga med att säkerställa växternas spårbarhet och att hanteringen i de olika växtområdena sköts på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Detta arbete sker utifrån 3 pelare:
1. Skörda på ett ansvarsfullt sätt
Sheasmör utvinns ur sheanötsträdets nötter i Västafrika. Yves Rocher samarbetar med kvinnonätverk för att utveckla en certifierat ekologisk och rättvis tillverkning.
2. Skydda växtriket och människan
Sheanötsträdet betraktas som heligt och endast kvinnor får samla in och bearbeta frukterna. Under regnperioden samlar kvinnorna in de mogna frukterna som har fallit till marken. Sedan skalas frukterna och kärnorna (nötterna) skållas och får torka i solen innan de krossas för att man ska komma åt innandömet. Tillverkningen av sheasmör bidrar till kvinnors frigörelse genom arbetet.
3. Bidra till en rättvisare värld
För att stödja sin samarbetspartners ekonomiska utveckling har Yves Rocher finansierat en produktionsenhet på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Dit kommer kvinnorna med nötterna som används för att tillverka sheasmör.

Sheasmör
Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.