ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning

Anti-Hair Loss - Fortifying Shampoo - Mini

Detta schampo för trött och livlöst hår är speciellt framtaget utan sulfater*. Det är berikat med ekologisk agave och vit lupin och tvättar skonsamt håret, stimulerar hårbotten och bromsar håravfallet. Håret blir starkare, tjockare och mer livfullt.

* Utan ytaktiva sulfater

Artikelnummer: 43722

Växtinformation

Vit lupin, ekologisk agave

Ett starkare hår, fullt av liv

Håravfall kan ske av olika orsaker. Det kan ske fläckvist eller progressivt och är ofta kopplat till överdriven utsöndring av talg. Andra bakomliggande faktorer kan vara stress, trötthet, hormonella, ärftlighet eller årstidsmässiga förändringar. God mikrocirkulation i hårbotten är viktigt för ett välmående hår. Mikrocirkulationen förser hårstrået med den näring och syre som behövs för att det ska utvecklas och bevaras. Förändringar i mikrocirkulationen tar energi från hårstrået och gör att det på sikt faller av. 

Det finns två typer av håravfall: 
- Tillfälligt håravfall som medför att hårfibrerna blir tunnare.
- Permanent håravfall som kännetecknas av en gradvis tilltagande förtunning av hårfibrerna tills hårstråna faller av helt och hållet. 

Om håret inte förnyas ser det tunnare ut. Därför är det viktigt att bromsa håravfallet genom att stimulera hårbotten så att den återfår sin balans.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket kombinerat ekologisk agave av sorten Agave tequilana (blå agave) och vit lupin. Varför just Agave tequilana? Den är rik på fruktaner som är en effektiv energikälla för växten. Fruktaner från agave verkar i själva hårbotten där hårstrået hämtar all sin styrka. Deras kapacitet att aktivera hårbotten* gör att hårrötterna får mer näring, vilket skapar förutsättningar för ett starkare och friskare hår. 

Extrakt från vit lupin har valts ut på grund av dess höga innehåll av peptider. Det här extraktet minskar håravfallet genom två verkande mekanismer: Det minskar aktiviteten hos enzymet 5-alfa-reduktas* som är den huvudsakliga orsaken till ärftligt håravfall. Det stimulerar hårbotten och dess syresättning. På det sättet stödjer extrakt från lupin hårväxt och bromsar mekanismerna bakom håravfall.

*Test in vitro

Vit lupin, ekologisk agave
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUSODIUM METHYL COCOYL TAURATESODIUM COCOYL ISETHIONATECOCAMIDOPROPYL BETAINELAURYL GLUCOSIDEHYDROLYZED LUPINE PROTEINSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATELIMONENELINALOOLSODIUM CHLORIDE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLGERANIOLTOCOPHEROL10822v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Recensioner
Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.