media

Lystergivande Dagkräm - Riche Crème

Format : Pumpeflaska 50 ml

Artikelnummer : 64720

Sublimating Radiance Day Care

En lätt dagkräm som reducerar rynkor och ger näring och intensiv lyster med sin svagt pärlemorskimrande finish. Huden blir omedelbart mjuk, sidenlen och strålande.

Växtinfo:
Med tiden förnyar sig huden inte i samma takt som tidigare och lipiderna i överhuden minskar. Överhuden blir tunnare, torrare och förlorar sin mjukhet vilket gör att rynkorna blir märkbart tydligare. Våra experter har lyckats avkoda de vegetabiliska oljornas genialitet. Oljorna, som ligger skyddade i frökärnan, är en riktig näringskälla som ger energi och liv åt en ny växt. Experterna har valt ut 30 exklusiva oljor som har mycket goda anti-ageing-egenskaper och berikat dem med ett unikt oljeextrakt från 1000 rosor som assimileras perfekt med huden och återuppbygger den*.
*Test in vitro

Vår unika kedja av experter sedan 1959, har valt ut 30 exklusiva vegetabiliska oljor med egenskaper mot ålderstecken. Nu har de berikat denna hudvård med olja från 1 000 rosor som är rik på komponenter viktiga för hudens uppbyggnad*.
*Test in vitro

Applicering:
Applicera varje morgon i hela ansiktet. Massera försiktigt från mitten av ansiktet och utåt för extra anti-age-effekt.

Formulan är testad under kontroll av hudläkare.

De 30 oljorna:
macadamia, raps, sesam, oliv, ris, pistasch, majs, babassu, safflor, mango, ricin, kamelia, hasselnöt, argan, sötmandel, nattljus, solros, jojoba, camelina, valnöt, nyponros, aprikos, kokosnöt, persika, mariatistel, bomullsblomma, sumpört, avokado, andirobanöt, copra

BÄST URSPRUNG
I Turkiet, i hjärtat av den Anatoliska platån, odlas de damascenarosor som ingår i Yves Rochers 1000-rosorsolja. Rosorna växer i terrasserade trädgårdar och utgör ett oförglömligt vackert och doftrikt skådespel.

RESPEKTERA NATUREN
”Rosa Damascena Miller” är en liten, taggig buske som är 1 till 2 meter hög. De stora och doftande blommorna är rosa eller ibland vita. Blomman har i alla tider använts av de största parfymörerna och har rika noter med en fyllig textur och en överraskande friskhet.

SKYDDA VÄXTRIKET
Skörden utförs vanligtvis av kvinnor, som plockar rosorna varsamt för hand, blomma för blomma, vid gryningen när rosorna är som rikast på flyktiga doftmolekyler. Rosvaxet är värdefullt och ömtåligt och erhålls efter en lång skörd och en detaljerad extraktionsprocess: För att framställa 1 kilo rosvax går det åt 1 ton färska blommor! Blandad med en botanisk jojobaolja utgör rosvaxet grunden för Yves Rochers 1000-rosorsolja.
Vegansk*
*Produkt utan animaliskt innehåll.