25% RABATT på ett köp med kod APR25 gäller t.o.m. 19/4. Gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder. 
Just nu FRI FRAKT! 
 
Yves Rocher

Pure Calmille

5 produkt(er) funnen/funna

Pure Calmille - mjukgörande och fuktgivande ansiktsvård och kroppsvård baserad på ekologisk kamomill. Rengöringen och krämerna passar alla hudtyper.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Pure Calmille - ansiktsvård med kamomill

Hur bevarar man hudens mjukhet? Det är en fråga som forskare inom skönhetsvård har ställt sig under många år. Yves Rochers laboratorier har kommit fram till att svaret är kamomill. Tack vare växtens genialiska attraktionskraft och dess välkända lugnande och mjukgörande egenskaper används kamomill i Yves Rochers hudvårdsprodukter sedan 1964. Våra forskare inom Skönhet från växtriket har valt ut en kamomillsort i La Gacilly som är särskilt rik på aktiva ämnen. Kamomill ingår i produkterna i serien Pure Calmille och bidrar till att göra huden mjuk, len och behaglig samtidigt som den doftar lika milt och ljuvligt som blomman själv. Välj mellan milda ansiktsrengöringsprodukter och en återfuktande dag- och nattkräm som passar alla hudtyper. Produktserien Pure Calmille passar dig som vill ta hand om din hy på ett skonsamt vis.

Visa mer

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Visa mer