Du får VALFRI PRODUKT utan extra kostnad. Ange SUMMER21 t.o.m. 11/5. 
Yves Rocher

SKÖNHETSKLASSIKER

7 produkt(er) funnen/funna
203IS_CT_cult.jpg

I över 60 år har vi odlat, skördat och förvaltat växtrikets superkrafter med passion, tålamod och respekt. Passion för att ge dig bästa effekten, tålamod för att få fram bästa formulan och med respekt för naturen. Vi vill här dela med oss av Yves Rochers mest klassiska produkter!

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Skönhetsklassiker

Vi erbjuder extra bra priser på våra kundfavoriter genom åren. Vi har flera klassiska produkter inom olika kategorier såsom: ansiktsvård, smink, kropp och hygien. Bland annat kan du köpa vår populära mascara Vertige Longueur som du kan välja utifrån 3 olika färger (svart, brun och blå). I samband med rengöring kan du ta hjälp av vår prisvärda eye remover Pur Bleuet, som enkelt och lätt tar bort ditt smink kring ögonen. Dessutom innehåller den blåklint som lugnar huden.

Glöm inte heller att testa en av våra koncentrerade duschtvålar! En tvål räcker till hela 40 duschar. Det räcker med en droppe per dusch vilket gör att den håller extra länge. Dessutom går det åt mindre plast vid tillverkning utav flaskan, vilket är bättre ur ett miljöperspektiv. Avsluta duschen med en av våra fantastiska body scrubs, och få en len och fräsch hud.

Sist men inte minst, glöm inte att signa upp dig till vårt nyhetsbrev! Ta del utav de senaste nyheterna och se alla våra erbjudanden under årets lopp.

Visa mer

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier