ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Setet innehåller
Beskrivning
Intense Metamorphose Waterproof Mascara 01.Noir
 
Förvandla och framhäv blicken även under vattenytan med vår nya formula! Denna vattenfasta och anpassningsbara mascara håller i 24 timmar och ger ett vackert slutresultat.
 
Mascaran Intense Metamorphose Waterproof kompromissar inte med resultatet. Liksom standardmascaran Intense Metamorphose ger den fantastisk volym och vackert böjda, förlängda fransar. Den timglasformade fiberborsten är mjuk och lätt att använda och formar, förlänger samt ger fyllighet åt varenda ögonfrans — hela vägen från inre till yttre ögonvrån.
 
Formulan är berikad med milt blåklintsvatten, vilket gör att den passar även för mycket känsliga ögon och kontaktlinsanvändare. Det vegetabiliska kolet ger ett intensivt svart resultat och mascarans konsistens gör att du enkelt kan applicera flera lager.
 
Den nya formulan innehåller 89 % ingredienser med naturligt ursprung och håller i 24 timmar.
 
Fördelar
- Vattenfast
- Lätt att applicera
- Passar för de med känsliga ögon och kontaktlinsanvändare
 
Applicering:
Applicera från fransarnas rötter ut mot topparna med en lätt sicksack-rörelse. Applicera ett andra lager genom att rulla borsten från rötterna ut mot topparna på ögonfransarna. Fokusera på toppen av fransarna för att förstärka den intensiva svarta färgen och den multidimensionella effekten. Applicera ytterligare ett lager för att ge ögonfransarna maximal volym.
 
För att undvika att mascaran torkar, se till att försluta den väl efter varje användning (så att korken inte går att vrida längre).

Artikelnummer: S6270

Recensioner
Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.