ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Fleurs des Sentiers Intense Metamorphose Mascara - Noir
Förvandla och framhäv blicken! Mascaran Intense Metamorphose kompromissar inte. Den ger maximal volym, vackert böjda och förlängda fransar – för ett resultat som håller i 24 timmar. Återupptäck den i serien Fleurs des Sentiers där den fått en ny design och kommer i begränsad utgåva.
Den timglasformade fiberborsten är mjuk och lätt att använda. Borsten omsveper varje frans från inre till yttre ögonvrån och ger maximal volym med en intensivt svart färg som framhäver blicken. Den krämiga konsistensen gör att du kan applicera flera lager utan att fransarna klibbar ihop – för att uppnå önskad volym.
Formulan innehåller 85 % ingredienser med naturligt ursprung och är omsorgsfullt utvecklad i våra laboratorier. Den är berikad med näringsgivande ricinolja och milt blåklintsvatten som gör att den även passar för dem med mycket känsliga ögon och kontaktlinsanvändare. Naturligt pigment från vegetabiliskt kol ger den intensiva svarta färgen. Applicering: 1. Applicera från fransarnas rötter ut mot topparna med en lätt sicksack-rörelse. 2. Applicera ett andra lager genom att rulla borsten från rötterna ut mot topparna på ögonfransarna. Fokusera på toppen av fransarna för att förstärka den intensiva svarta färgen och den multidimensionella effekten. 3. Applicera ytterligare ett lager för att ge ögonfransarna maximal volym.

Format : Flaska

Artikelnummer: 99909

Växtinformation
Växtinfo: Blåklint

1972 skapade Yves Rocher för första gången skönhetsprodukter som innehöll blåklint. På våra fält i La Gacilly i Frankrike odlar vi i dag blåklint för dess lugnande och skyddande egenskaper*.
*In vitro-tester på extrakt från blåklint

Växtinfo: Blåklint
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

För att lära dig mer om vårt engagemang och våra produkters innehåll, besök#ViBerättar>

Hitta mer information om våra ingredienser i vår ordlista

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning
Frågor & svar
Recensioner
Upptäck produktserien
Limited edition

Nyhet! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.