ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Beskrivning
Pure Detox - 2-in-1 Exfoliating Mask Pre-Shampoo
Denna hårinpackning för normalt till fett hår är berikad med ekologisk alg från Bretagne och vit lera. Den appliceras innan schamponering för att skonsamt exfoliera hårbotten. Den tar bort orenheter och minskar talgöverskottet. Håret känns fräscht och lätt ända från rötterna och blir inte fett lika fort.
Användning och applicering: Används en gång i veckan innan schamponering. Appliceras vid hårrötterna i torrt hår. Låt verka i 3–5 minuter. Tillsätt lite vatten och massera försiktigt. Skölj ur ordentligt före schamponering.
Resultat: Håret håller sig rent i 72 timmar*.
* Klinisk studie på 12 frivilliga personer

Format : Tub

Artikelnummer: 58709

Växtinformation

Rödalg (Asparagopsis armata)

Rent och friskt hår, fritt från föroreningar

Idag är det svårt att undvika föroreningar som t.ex. tobaksrök, regn, damm och mikropartiklar. Föroreningar finns framför allt i luften och är mycket skadliga för huden men påverkar även hårets utseende. De skapar obalans i hårbotten och gör den mer ömtålig. Den direkta konsekvensen av detta är att hårrötterna snabbt blir feta och att hårfibrerna tyngs ner. Hårfibrerna täcks av föroreningspartiklar och håret ser matt ut.

Tack vare sina enastående kunskaper om växter har våra forskare inom Skönhet från växtriket valt ut en rengörande ekologisk alg från Bretagne. Det är en rödalg som på franska kallas ”Neptunus harpun” på grund av att de taggiga grenarna har hakar som gör att den kan klamra sig fast vid fartygsskrov. Tack vare denna utmärkande egenskap har den färdats över haven och våra forskare hittade den utanför Bretagnes kust, inte långt från ön Ouessant. Den verkar rengörande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande.

Rödalg (Asparagopsis armata)
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCETYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATECELLULOSEMICROCRYSTALLINE CELLULOSEBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINECOCAMIDOPROPYL BETAINEGLYCERINLACTIC ACIDCOCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDERCORALLINA OFFICINALIS EXTRACTCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACTASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTHYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEMALTODEXTRINBENZOIC ACIDTRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATELIMONENECITRIC ACID10842v0

page.product.ingredients.top.message

* Ingredienser med naturligt ursprung
* Syntetiska ingredienser

Användning

Används en gång i veckan innan schamponering: Applicera vid hårrötterna i torrt hår. Låt verka i 3–5 minuter. Tillsätt lite vatten och massera försiktigt. Skölj ur ordentligt före schamponering.

Frågor & svar

Vad karaktäriserar fett hår?

Talg är en naturlig beståndsdel som finns i hårbotten och fungerar som en skyddande film mot yttre påfrestningar. I en lagom och balanserad mängd bidrar det till att håret ser levande och frisk ut. Men faktorer som exempelvis stress, föroreningar, hormonell obalans, otillräcklig sömn etc. kan göra att talgkörtlarna börja överproducera. Detta täpper till roten och tynger ner håret som blir oljigt och tenderar att bli fett snabbare.

Innehåller formuleringarna jod?

Dessa produkter innehåller spår av jod från algextraktet. Har du allergier bör du rådfråga din läkare innan du använder produkterna.

Var kommer algerna ifrån och vilka fördelar har de för håret?

Rödalgen som används i vår renande serie PURE DETOX odlas i Bretagne utanför ön Ouessant. Rödalgen verkar renande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande

Hur använder jag hårbottenpeelingen?

Den exfolierande masken är en 2 i 1-produkt som hjälper till att befria hårbotten från orenheter och överflödigt talg. Detta är alltså både en peeling och en inpackning för hårbotten. Applicera vid hårrötterna i torrt hår innan schamponering. Låt verka i 3–5 minuter. Tillsätt lite vatten och massera försiktigt. Skölj ur ordentligt före schamponering.

Vad består de exfolierande kornen i formulan av? Och är de biologiskt nedbrytbara?

De exfolierande ingredienserna i denna formula är korallint (tång) pulver, kokospulver och cellulosapärlor. Dessa ingredienser är av naturligt ursprung och biologiskt nedbrytbara.

Vilka aktiva ingredienser har valts för att verka på talg i hårbotten?

 

Vår 2-i-1 hårbottenpeeling har berikats med en kombination av ekologisk rödalg från Bretagne och vit lera. Rödalgen verkar rengörande genom att effektivt minska talgproduktionen. När hårbotten frigörs från talgöverskott och orenheter blir håret lätt och glänsande. Den vita leran har valts för dess direktpåverkande förmåga att absorbera överflödigt talg och föroreningar. Dess renande egenskaper gör att den passar perfekt för fet hårbotten.

Recensioner
Upptäck produktserien
media

Soins Botaniques Capillaires

Upptäck vårt botaniska och sulfatfria* hårvårdssortiment med aktiva ingredienser, noga utvalda för att passa olika hårtyper och behov. Hitta din perfekta match och släpp loss naturens kraft i ditt hår.

*Utan ytaktiva sulfater

se produkterna

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.