ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Utforska Yves Rochers sortiment av pigmentrika läppstift med härliga konsistenser och botaniska ingredienser som vårdar och framhäver dina läppar.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris fallande
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter pris stigande

Köp vårdande läppstift med naturlig färg

Yves Rocher har ett brett utbud av fasta och flytande läppstift, läppglans och andra pigmentrika läpprodukter med olika effekter som framhäver dina läppar och vårdar dem med välgörande, botaniska oljor. På den här sidan kan du filtrera efter färg, effekt och intensitet för att hitta vackra läppstift för varje tillfälle, look och behov.

Hur hittar jag rätt läpprodukt?
Yves Rocher har ett komplett sortiment av produkter för läpparna. Vi har vårdande läppbalsam som återfuktar och reparerar torra läppar, pigmentrika läppennor och läppstift som definierar läppkonturen och fyller läpparna med underbara färger samt närande läppglans som ger läpparna en läcker glans. Läppstift är ett klassiskt och tidlöst sätt att framhäva dina läppar och de finns i både fast och flytande form samt i en mängd olika färger så att du kan hitta precis rätt produkt för dina behov och din hudton och skapa den glamourösa look du drömt om. Flytande läppstift, även kallat liquid lipstick, kombinerar pigmentet hos ett läppstift med konsistensen hos ett läppglans. Grunda gärna med ett intensivt återfuktande läppbalsam innan du applicerar ditt läppstift, så att läpparna håller sig mjuka och smidiga hela dagen.

Våra läppstiftsfärger och effekter
I vårt sortiment finns ett stort antal nyanser av rött, rosa, violett, beige, brunt och orange, inklusive naturliga läppstiftsfärger som dämpade nudetoner. Många föredrar djupa, fylliga färger som vinrött och violett om vintern och ljusare, fräschare färger som rosa och orange på sommaren. Experimentera gärna med olika färger, matcha läppstiftet med dina kläder eller varför inte med ett nagellack i samma färg? Vilken läppstiftseffekt, eller finish, du bör välja beror på vilken typ av look du vill skapa. Yves Rochers läppstift finns i matta, glänsande och satinliknande effekter. Matta läppstift passar bra för en djärv look eftersom de förstärker färgens intensitet. En glansig finish ger en mjukare, mer tredimensionell effekt åt läpparna. Läppstift med satineffekt skapar en lyxig, sammetslen känsla på läpparna.

Vilken läppstiftsfärg passar mig?
Utrymmet för kreativitet är stort, men en sak du bör tänka på är att läppstiftet bör harmoniera med din hudton för bästa resultat. Det första du behöver ta reda på är om du har en kall eller varm hudton, och ett sätt att göra det på är att titta på handledens ådror i dagsljus. Om du upplever att de drar mot det blålila hållet har du en kall hudton, och om de ser grönaktiga ut har du en varm hudton. Du som har en ljus hy med kall underton passar bäst i läppstift med svala toner med inslag av blå pigment som ljusrött, rosa och bäriga färger, men bör undvika beige och bruna nyanser. Har du en ljus hy med varm underton passar du bra i brunrosa och klarröda nyanser och mindre bra i bäriga och intensivt rosa färger. Har du en gyllene hudton kan du med fördel välja ännu varmare nyanser som persikofärger och varmröda toner. Om din hudton ligger mitt emellan varm och kall kan du i princip bära vilken läppstiftsfärg som helst.

Hitta rätt intensitet
När du väl bestämt dig för en läppstiftsfärg och effekt, behöver du avgöra hur mycket du vill att läppstiftet ska sticka ut. Är du ute efter en hög färgintensitet med Marilyn Monroe-liknande glamour kan du välja ett fast läppstift från våra pigmentrika Rouge Elixir-serier eller ett flytande läppstift ur vår ultrapigmenterade Grand Rouge Gloss Elixir -serie. Dessa formuleringar är berikade med vårdande kameliaolja för ett bekvämt resultat hela dagen. En mjukare färg får du med vår läppglanssticksserie  Rouge Elixir Brillant. Dessa läppstift är berikade med intensivt närande kameliaolja som vårdar läpparna.

Tillbehör för läpparna
Yves Rocher har tillbehör som ser till att du får ut det mesta av ditt läppstift. Vår läppensel applicerar läppstift med stor precision för en jämn och snygg läppkontur. Penselns praktiska, indragbara design gör den enkel att ta med i handväskan. Ta läppstift på penselns spets och dra den från mungiporna in mot mitten av läpparna för att skapa exakta konturer. Stryk sedan ut läppstiftet med penselns platta del för att fylla i läpparna.

Yves Rocher har ett stort utbud av både djärva och naturliga läppstiftsfärger med olika effekter och intensitet, berikade med vårdande, botaniska oljor som garanterar en behaglig känsla hela dagen. Framhäv dina läppar med en mängd läppstiftsfärger i röda, rosa, violetta, bruna, beige och orange nyanser med matt, glansig, skimrande eller satineffekt, och skapa den intensiva eller naturliga läpplook du alltid drömt om redan idag.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.