ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

 

Ge håret näring och fukt med en professionell hårinpackning. Här hittar du vårdande hårinpackningar med olika effekter, anpassade efter olika hårtyper.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Hårinpackning som vårdar

En hårinpackning ger ditt hår fukt och näring utan att tynga ner det. Våra hårinpackningar innehåller naturliga ingredienser från växtriket såsom avokado och andra växter som ger ett extra vårdande resultat. Håret utsätts dagligen för yttre påfrestningar som kan skada och slita på ditt hår. Självklart mår håret bra av ett riktigt bra och vårdande schampo och balsam men ibland behöver ditt hår lite extra kärlek. Hos oss hittar du hårinpackningar med olika effekter för alla hårtyper. Kolla in vårt hårsortiment och hitta en hårinpackning som passar just ditt hår. Kanske behöver du extra reparation, näring och ordentlig vård på djupet. En närande hårinpackning skyddar mot uttorkning och det är bra att regelbundet använda denna produkt så att håret blir starkt och friskt.

Applicering: Du kan välja att ha i hårinpackningen innan eller efter schamponeringen i blött hår och då gärna med fokus på längderna i 3-10 minuter innan du sköljer ur det. Efter användning av schampo och hårinpackning så kan du avsluta med ett balsam .

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.