ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

VÅR BOTANISKA EXPERTIS

VÅR BOTANISKA EXPERTIS


"De mest effektiva lösningarna finns ofta i naturen, rakt framför oss. Vi använder oss av det bästa växtriket har att erbjuda och nyttjar växternas fulla potential för att skapa naturlig och hållbar skönhet.

För att försäkra oss om att våra skönhetsprodukter alltid är respektfulla mot din hud, och för att kunna erbjuda effektiva produkter, grundar sig vårt engagemang i fyra viktiga principer:

Bioinspiration

För att utveckla effektiva och hållbara botaniska lösningar inspireras vi av det naturen gör bäst. Vi observerar växternas struktur och hur de fungerar i naturen. Detta använder vi oss sedan av för att överföra växternas fördelar till huden.

Från växt till eko-extrakt

Vi har 100 % naturliga extraktionsprocesser som optimerar naturligheten och förbättrar upptagningen av våra aktiva naturliga ingredienser in i huden.

Hög naturlighet

Vi strävar efter att skapa ännu fler naturliga formler med aktiva växtingredienser. Alla våra växter kommer från hållbara jordbruk som aktivt arbetar för att minska sin påverkan på miljön.

Alla våra produkter är testade

Alla våra produkter är testade och därmed garanterat skonsamma, effektiva och ger en skön upplevelse.

VÅRA IKONISKA VÄXTER


I över 60 år har vi studerat naturen och valt ut det bästa den har att erbjuda. Detta för att kunna leverera effektiva och sensoriska produkter med aktiva ingredienser, omsorgsfullt hämtade från växtriket.

Våra ikoniska växter är UEBT-certifierade (Union for Organic Ethical Trade) och odlas enligt agroekologiska principer, med största respekt för naturens resurser, för att stärka den biologiska mångfalden.

 

BLOMSTERKRASSE


Blomsterkrasse har odlats runt om i Europa i många år. Den odlas främst för sin förmåga att täcka jorden och på så sätt begränsa vattenavdunstning - en speciellt värdefull tillgång under sommaren. Blomsterkrassen bidrar till att förbättra hudcellernas syresättning och stärker därmed huden på djupet

BLÅKLINT


Under juli och augusti blommar blåklinten. Den skördas mekaniskt, torkas och destilleras sedan. Blomvattnet som utvinns från denna 100 % naturliga process används för de lugnande* och skyddande* egenskaper den har på huden.

* In vitro-tester på blåklintsextrakt.

ISÖRT


Isört är känd för sin förmåga att anpassa sig till extrema förhållanden. Det Isörtsextrakt som utvecklats av Yves Rocher Forskare har visat förmågan att stimulera ett protein som reglerar mekanismerna och funktionerna hos våra hudceller: skydd, försvar och återuppbyggnad.

MIDDAGSBLOMMA


Middagsblomman har valts ut för sin förmåga att fånga upp och bevara vatten i sina blad.
Växtens aktiva ingrediens, dess kraftfulla och fuktgivande cellulär vatten, utvinns genom en exklusiv och patenterad extraktionsprocess. För att bevara såväl miljön som effektiviteten i Middagsblommans aktiva ingrediens, är extraktionsprocessen helt fri från lösningsmedel. 

KAMOMILL


Kamomill var en av de första växterna som odlades på Yves Rocher. Blomman skördas från mitten av maj och är känd för sina lugnande* och stärkande egenskaper för känslig hud

*In vitro-tester på kamomillextrakt

MIKROALGER


Våra mikroalger odlas i en fotobioreaktor i södra Bretagne där de sedan koncentreras och fragmenteras för att frigöra sitt mineralrika innehåll. Deras exceptionellt syregivande* och antioxiderande* egenskaper hjälper till att stimulera hudens försvar och förhindrar skador som kan uppkomma av föroreningar.

* Tester in vitro

Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.