ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0

Jämna ut din hudton och skapa en perfekt grund för din makeup med en bra foundation. Hitta rätt nyans och finish för dig hos Yves Rocher.

Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Tips på bra foundation

Vill du få en jämnare hudton, dölja skönhetsfläckar och skapa ett perfekt underlag för ditt smink? Då har du kommit rätt! På den här sidan kan du filtrera efter hudtyp, hudton, färg, konsistens och täckningsgrad. Läs vidare för tips på hur du hittar en perfekt foundation för just dig.

Vad är foundation?
Det är en hudfärgad sminkprodukt som jämnar ut hudtonen och döljer ojämnheter för att skapa en perfekt bas för din makeup. Tillsammans med primer, concealer och puder skapar den en jämn målarduk som ser till att övrig makeup sitter snyggt och håller så länge som du förväntar dig. De finns i flytande och krämform och flera är även återfuktande eller sammandragande.

Hur väljer jag rätt?
En skir foundation ger ett mer naturlig resultat, medan en mer täckande gör att du får en jämnare hudton. De finns i en mängd olika gyllene, rosiga, beige och bruna nyanser så att du kan välja rätt färg för din hudton. Rätt nyans för dig är den som matchar färgen på din hals. Välj finish utifrån din hudtyp, till exempel torr eller fet hy. Om du är osäker kan du svara på tre enkla frågor och få anpassade hudvårdsrekommendationer med vår hudvårdsguide. Den som har torr hy kan välja en fuktgivande eller en som är extra närande, framtagen speciellt för att vårda torr hy. Den som har fet eller blank hy kan i stället välja en mattifierande grund som minskar glans. Använd gärna en lystergivande eller ljusreflekterande sminkbas för att ge liv åt trött och glåmig hy.

Foundation med lätt täckning
Vår foundation Nude de Teint - Healthy Glow Beautifier har en lätt täckning som ger huden ett vackert lyster. Den återfuktar huden samtidigt som den ger en lätt och transparent täckning som skapar ett naturligt och vackert resultat.

Medeltäckande
Pore Minimizer Mattifying Foundation är vår medeltäckande foundation med matt finish. Den är berikad med Boreal Tea-puder som ger en vacker matt finish och passar perfekt till fet och glansig hy. Med sin krämiga och behagliga konsistens appliceras den enkelt på huden - utan att kännas fet - och jämnar ut och täcker ojämnheter.

Heltäckande
Yves Rocher har flera heltäckande foundations som gör att du får en jämnare hudton. Radiance Revealing Anti-pollution 10h är utjämnande och lystergivande och skyddar mot föroreningar tack vare en formula berikad med växten aphloia. Den gör huden fräschare, mer strålande och mindre glåmig för varje dag. 

Hur appliceras den?
En bra foundation syns inte när den appliceras rätt. Första steget är att rengöra och återfukta huden ordentligt med en lämplig ansiktsrengöring samt dagkräm. Sedan förbereder du hyn med en primer som appliceras över hela ansiktet för att få sminket att hålla bättre under dagens alla aktiviteter. Först nu är det dags att applicera din sminkbas, som jämnar ut hudtonen för en jämn och vacker hy. Den kan appliceras med fingrarna, en svamp eller en borste. Bland våra sminktillbehör kan du hitta rätt borste eller svamp för dig. Se produktsidorna för information om hur produkterna appliceras på bästa sätt och vilka tillbehör som passar bäst. Börja alltid i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Tona ut mot hårfästet och halsen. Därefter kan du dölja eventuella skönhetsfel som mörka ringar och finnar med en concealer. Den ska inte användas på hela ansiktet, utan endast på områden som behöver extra täckning. Slutligen fixerar du med ett ansiktspuder. Voilà, din perfekta sminkbas är klar! Se gärna vår YouTube-kanal för praktiska instruktionsvideor samt vårt Instagram-konto för mer inspiration.

Behöver du tips på bra foundation? Yves Rocher har ett komplett sortiment för olika hudtyper och behov. De finns i en mängd olika beige, bruna, rosiga och gyllene nyanser så att du kan hitta rätt färg för din hudton. Välj mellan skira, medeltäckande och heltäckande makeupgrunder för att få en jämnare hudton eller ett mer naturligt resultat. Hos oss hittar du även produkter för alla behov; mattifierande mot fet och oljig hy samt fuktgivande för torr hy. Köp din nya foundation online!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier