ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Både torrt och skadat hår behöver hårvårdsprodukter som reparerar, är skonsamma och som har en vårdande, återuppbyggande och reparerande effekt.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt

Produkter för torrt hår

Torrt hår behöver näring, fukt och glans. Vi har tagit fram produkter som kan vara räddaren i nöden för dig med torrt eller skadat hår. Produkterna innehåller naturliga ingredienser från växtriket som ger det torra håret den näring det behöver för att återfå sin glans och spänst. Börja med ett bra anpassat och näringsrikt schampo och balsam och komplettera därefter med vårdande produkter som hårinpackning och hårserum. Utforska vårt hårsortiment och hitta rätt produkter för just torrt hår. 

Ta hand om ditt torra hår

Gör ditt hår mer slitstarkt med rätt typ av hårvård så att det inte går av. Tänk på när du borstar håret att alltid ha i åtanke att försöka behandla det försiktigt. Var även försiktig med att använda alltför mycket värmeverktyg som fön, plattång och locktång. Håret kan lätt bli torrt av för mycket sol, kyla och färgning. Även hårsnoddar och hårklämmor kan slita sönder håret så tänk på att vara försiktig. Gör torrt hår mjukt och följsamt igen med ingredienser från växtriket!

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.