20% RABATT på hela ditt köp! Ange kod XMAS20 i kassan t om 15/12, ej set, makeup och dagens lucka.

ANSIKTSVÅRD

Ta del av Yves Rochers naturliga hudprodukter, ansiktsvård som tar hand om ditt ansikte. De innehåller vårdande egenskaper för olika hudtyper.
142 produkt(er) funnen/funna

Naturlig ansiktsvård

För professionell ansiktsvård, ta hand om din hud med effektiva och prisvärda produkter. Oavsett om du letar efter ansiktsvatten, ansiktskräm, rengöring, serum, ögonkräm, ansiktsmasker eller läppbalsam så har vi ansiktsvård till just dig och din hudtyp. Satsa på att vårda din hud för att förebygga åldrande av din hy i ansiktet. Yves Rocher erbjuder ett flertal olika hudproduktserier som är anpassade för olika hudtyper, exempelvis Hydra Végétal och Anti-Age Global. Genom att finna rätt produkter för ditt ansikte lägger du en bra grund till att skapa en ansiktsvårdsrutin som hjälper dig och din hy på både kort och lång sikt. De naturliga ingredienserna som finns i produktsserierna är hämtade bland annat från byn La Gacilly i Frankrike där vi innehar ekologiska odlingar på 55 hektar mark. Där finns även en botanisk trädgård som är en viktig resurs för vår forskning. Mer än 1000 arter av olika växter studeras och odlas för att vi ska kunna finna bra ingredienser som kan hjälpa till att vårda och framhäva kvinnors naturliga skönhet.
Dina preferenser angående din integritet, din sekretess och användningen av cookies
På Yves Rocher använder vi cookies från första och tredje part för att förbättra din upplevelse och ge dig personliga erbjudanden.
Klicka här för mer information