ajax error

Detta medförde ett fel från vår sida, du kan ladda om sidan och prova igen

Fel på grund av: unknown

Yves Rocher
0
Styling med rätt produkter hjälper dig att få drömfrisyren. Yves Rochers hårvårdsprodukter är skonsamma men effektiva och baserade på botanisk vård.
Sortera efter
Sortera efter
Sortera efter relevans
Sortera efter bäst betyg
Sortera efter namn (A-Ö)
Sortera efter namn (Ö-A)
Sortera efter pris stigande
Sortera efter pris fallande
Sortera efter högst rabatt
Sortera efter lägst rabatt
Sortera efter relevans

Styling till håret

Stylingprodukter är ett bra hjälpmedel för att få till en önskad frisyr. Yves Rochers styling för håret passar olika behov och hårtyper. Kanske behöver du en utredande spray som motverkar tovigt hår. Frissigt hår kan med fördel gynnas av ett utslätande hårserum som håller hårstråna på plats.

Förutom att reparera och stärka håret, kan våra leave-in balsam även användas för att krama upp håret och ge mer definition och struktur till håret eller lockarna. Det är även viktigt att tänka på att skydda ditt hår mot värme, till exempel när du ska locka håret eller föna det. Då kan man använda ett värmeskydd eller ett så kallat reparerande hårserum. Vårt hårserum, med ekologisk jojoba, skyddar håret mot värmen från olika stylingverktyg så att hårstråna inte riskerar att gå av.

Våra hårvårdsprodukter innehåller ingredienser av naturligt ursprung som noga valts ut för sina egenskaper. Produkterna tar även hänsyn till hårbotten och ger hårrötterna näring, vilket gör att håret blir starkare och friskare. Få långvarig och effektiv hjälp för ditt hår med rätt hårvårdsprodukter när du vill använda produkter inom styling.

Mer info

  • 100% vegetabiliska
    ingredienser

  • 60 hektar
    ekologiska odlingar

  • Eko-designade produkter

Övriga kategorier
Produkten har lagts till i din önskelista.Se min önskelista.